Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy körülmények áldozata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy körülmények áldozata (betegség miatt kövér) férfinek egyetlen lehetősége a jobb fajta nőkhöz?

Figyelt kérdés

Ha nem foglalkozva a nehezített lehetőségével egyfolytában tesz érte hogy valahogy kinézzen?

Pl egy átlag 18 éves fiú mekiben eszik minden nap 5000 kalóriát de vékony.

A körülmények áldozata eszik 1500 kalóriát és kövér! Egyen csak 1000 et.

Egy átlagos férfi fut fel órát vagy edz heti 3 órát és jól nézz ki.

A körülmények áldozata vesztes pasi minden nap 20 km-t sétál és heti 10 órát edz gépeken és dagadt. Hat sétáljon inkább 100 km-t per nap és reggel felkel és egészen estig az edzoteremben legyen hogy csak pici látszata legyen hogy csinál valamit. Mert úgy nem fog kinézni mint a fenti példa de legalább nem 120 kg lesz hanem 115. ? 🤣👍🏻

Koszi előre is a kedves válaszaitokat.

jan. 5. 07:51
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
66%
Nincsen olyan betegség vagy körülmény ami 1000kcal minuszból csinál 2500kcal pluszt.
jan. 5. 09:14
 12/48 anonim ***** válasza:
4%

#8: Annyira faék egyszerűen gondolkodsz. Képzelj el egy inzulin problémát, amikor glikogenezis után pl. nincsen elég inzulinod ahhoz, hogy a véredben lévő rengeteg glikogént eljuttassa a sejtekhez vagy inzulin rezisztens vagy és a sejtjeidbe nem jut be a véredben lévő glikogén nagy része és ez a be nem jutott energia forrás ott marad a véredben. Ez a nap végén be fog épülni zsírként, mert nem tudtad elhasználni.

Lehet mellette 3000 kcal kalória igényed és ehetsz te 2000 kcal-t, ha abból a 2000-ból csak 1000 kcal-t tud felhasználni a szervezeted, akkor a maradék 1000 kcal be fog épülni. HIába vagy 1000-el a 3000-es igényed alatt. Csak fiktív számok, mielőtt fennakadsz ezen.

Ilyen problémán rohadtul nem segít az "egyél kevesebbet, mozogj többet, mert ez működik és nincs kivétel". Biztos, hogy nem tökéletesen magyaráztam el, mert én sem értem tökéletesen, hogy hogyan működik a testünk, de erősen javaslom, hogy tanulhatnál. Akkor rájönnél, hogy mennyi mindenről nincsen még fogalmad és nem mondanál ennyire magabiztosan hülyeséget.

jan. 5. 09:39
 13/48 anonim ***** válasza:
73%

"egyetlen lehetősége a jobb fajta nőkhöz?"

Mit értesz pontosan az alatt, hogy "jobb fajta nők"?

jan. 5. 09:49
 14/48 anonim ***** válasza:
58%

13

Csinosabbakra, szebbekre gondolt én szerintem.

jan. 5. 09:51
 15/48 anonim ***** válasza:
48%
Utolsó akkor hogy lehet az hogy durva IR-rel gyógyszer nélkül egy csomó nő van aki le tudott fogyni? És kb mind azt mondja, hogy kalóriát számol mert a 160gr/120gr szénhidrát diéta nem működött. Kb 20 éve IR-es vagyok úgyhogy rengeteg sorstársat ismerek. Látom hogy amíg IR étrendben vannak lényegében rengeteg kcalt fogyasztanak, mert csinálják a cukormentes/fehér liszt mentes sütikéket, meg tk kenyér avokádóval stb és persze hogy nem megy a fogyás. Az igaz hogy sokkal szenvedősebb kalóriadeficittel fogyni IR-esként, de ne állítsuk már be kb lehetetlennek.
jan. 5. 09:56
 16/48 anonim ***** válasza:
0%

11 De van. Lásd:

Mi okozza a leptinrezisztenciát?

A leptinrezisztencia mögött számos lehetséges mechanizmust azonosítottak, ezek a következők (a teljesség igénye nélkül):

A gyulladás: A hipotalamusz gyulladásos jelátvitele valószínűleg fontos oka a leptinrezisztenciának mind az állatokban, mind az emberekben.

A szabad zsírsavak: A véráramban megemelkedett szabad zsírsavak növelhetik a zsír metabolitokat az agyban, és megzavarhatják a leptin jelátvitelét.

A magas leptinszint: A magasabb leptinszint elsősorban leptinrezisztenciát okoz. Ezeknek a tényezőknek a többségét felerősíti az elhízás, ami azt jelenti, hogy egy ördögi körbe kerülhetnek az érintettek.

jan. 5. 10:00
 17/48 anonim ***** válasza:
0%

11 "A leptin egy hormon, amely a szervezetben az étkezések utáni telítettség-érzetért felelős. Az étvágy, a jóllakottság a zsíranyagcsere szabályozásában játszik szerepet.

A zsírsejtek termelik; ha kevesebb a zsírraktár, akkor a leptinszint is alacsonyabb. Ha kevesebb leptin termelődik, az nagyobb étvággyal jár. Amint a szervezet táplálékhoz jut, nő a leptin szintje, mely az étvágy csökkenését eredményezi, ezáltal a táplálkozás befejeződik.

A leptin hiánya elhízáshoz vezethet, lévén, hogy az evésnek nincs megfelelő kontrollja. Azonban a tudomány jelenlegi állása szerint a túlsúlyos emberekben többnyire emelkedett leptinszint mérhető, melynek hátterében az ún. leptinrezisztencia jelensége áll. Ennek lényege, hogy a szervezet ellenáll a leptin hatásának, illetve nem érzékeli az általa küldött jeleket, ezért a telítettségérzet sem jelentkezik. Így hiába termelődik egyre több és több leptin, nem váltja ki a kellő étvágycsökkentő hatást.

A leptin normálértéke függ az életkortól, testalkattól és a nemtől."

jan. 5. 10:05
 18/48 anonim ***** válasza:
80%

16

Ez ritka azért, a legtöbb elhízott embernek nem hiszem, hogy van betegsége, csak sokat eszik, szinte már zabál. Nem akarok senkit megbántani, de sok kövér embertől hallottam már azt, hogy "ő nem eszik sokat" "naponta csak egyszer eszik" stb. igen, de az az egy étkezés az kb naponta 3000+ kalória, mert pizzából, hamburgerből, palacsintából stb-ból áll. Az meg, hogy nem eszik sokat, az kizárt. Hát szembetűnő azért, hogy valaki 80 kiló vagy 140-150. Azért ne legyünk álnaivak. :/

jan. 5. 10:05
 19/48 anonim ***** válasza:
20%

Legközelebb 11-es, ha nyögsz valamit, vedd a fáradságot és informálódj, kutass, keress, és csak utána nyögj be valamit.

Az ember azért is teremtetett többek közt, hogy embertársai segítségére legyen, és ne akadálya azoknak.

Segítségére-ha mond ez a szó számodra valamit.

jan. 5. 10:07
 20/48 anonim ***** válasza:
71%

"Egy átlagos férfi fut fel órát vagy edz heti 3 órát és jól nézz ki."

Ezt a dumát hallottam már párszor, hogy mondják pl egy sracra hogy milyen keveset pl "csak" heti 3-4 órát edz és milyen jól néz ki.

Nem szeretem ezt a dumát, mert ez nem ilyen egyszerű, egy 1 órás edzést is meg lehet csinálni kvajól és egy 3 órasat is kva xarul.

Az hogy valami hatékony, önmagában nem (vagy nem csak) attól lesz az, hogy időben sokat csinálod.

jan. 5. 10:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!