Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy körülmények áldozata (betegség miatt kövér) férfinek egyetlen lehetősége a jobb fajta nőkhöz?
Ha nem foglalkozva a nehezített lehetőségével egyfolytában tesz érte hogy valahogy kinézzen?
Pl egy átlag 18 éves fiú mekiben eszik minden nap 5000 kalóriát de vékony.
A körülmények áldozata eszik 1500 kalóriát és kövér! Egyen csak 1000 et.
Egy átlagos férfi fut fel órát vagy edz heti 3 órát és jól nézz ki.
A körülmények áldozata vesztes pasi minden nap 20 km-t sétál és heti 10 órát edz gépeken és dagadt. Hat sétáljon inkább 100 km-t per nap és reggel felkel és egészen estig az edzoteremben legyen hogy csak pici látszata legyen hogy csinál valamit. Mert úgy nem fog kinézni mint a fenti példa de legalább nem 120 kg lesz hanem 115. ? 🤣👍🏻
Koszi előre is a kedves válaszaitokat.
Mekiben a tini srác megeszik 4 sajtburgert. Az hány kalória ? Mellé sultkrumpli , majonéz , kóla vagy kávé.
👍🏻
31
Közel nincs 5000 kalória. Kalóriabázissal összeszámoltam, még a 2500-at sem üti meg.
Plusz van egy olyan érzésem, hogy szerintem ezt az adagot, ráadásul minden nap inkább éppen, hogy te eszed, nem? Fogadjunk.
Ráadásul hiába eszik 2500 kalóriát (mert max annyi), ő valószínűleg lemozogja, és ezért nem hízik. Ráadásul nem tudjuk, hogy hány kiló, milyen magas, mennyit mozog stb. stb. stb.
Engem speciel nem tudsz hülyének nézni, maximum magadat is becsapod, és eltúlzod a dolgokat.
#11 vagyok. 183/75 37 éves férfi. Nézzünk akkor engem. 2723kcal az orvoslexikon.hu szerint a testsúlyom megőrzéséhez szükséges kalóriamennyiség közepes fizikai aktivitás mellett.
Amit írtam úgy értettem, hogy olyan nincsen, hogy én mától életem végéig(azaz huzamosan) napi 1723kcal-t eszek, de úgy hízok mégis mintha 5723kcal-t ennék minden nap ugyan olyan fizikai aktivitás mellett. Persze, nagyon hatékonyan lett összerakva az emberi szervezet, egyéni eltérések is lehetnek, de ennyire azért nem hatékony. Ez már a lehetetlen kategória.
De ha már a lehetetlenről beszélünk, olyan sincs ám, hogy a 18 éves fiú minden nap 5000kcal junkfoodot eszik és vékony. Erre ott van referenciaként az Usa.
Még egyszer leírom, hogy tévedésben élsz kérdező.
Napi 5000 kalóriával úgy hízna a srác, mint a disznó. Ez a kőkemény igazság.
35
Aztán ezeket miből gondolod? Szerintem magadból indulsz ki, és savanyú a szőlő, hogy te ennyit zabálsz és hízol, mint a disznó, ezért feltételezed, hogy a vékonyak is ennyit esznek (ami kizárt), és kifogásokat keresel, hogy te miért vagy kövér. A nyakamat rá, hogy valójában ez áll a háttérben.
37
Nem válaszoltál a kérdésre. Miből gondolod ezeket? Az, hogy te azt HISZED/GONDOLOD, még nem lesz igaz. A testalkatán mindenkin látszik, hogy mennyit eszik, ha tetszik, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!