Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy körülmények áldozata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy körülmények áldozata (betegség miatt kövér) férfinek egyetlen lehetősége a jobb fajta nőkhöz?

Figyelt kérdés

Ha nem foglalkozva a nehezített lehetőségével egyfolytában tesz érte hogy valahogy kinézzen?

Pl egy átlag 18 éves fiú mekiben eszik minden nap 5000 kalóriát de vékony.

A körülmények áldozata eszik 1500 kalóriát és kövér! Egyen csak 1000 et.

Egy átlagos férfi fut fel órát vagy edz heti 3 órát és jól nézz ki.

A körülmények áldozata vesztes pasi minden nap 20 km-t sétál és heti 10 órát edz gépeken és dagadt. Hat sétáljon inkább 100 km-t per nap és reggel felkel és egészen estig az edzoteremben legyen hogy csak pici látszata legyen hogy csinál valamit. Mert úgy nem fog kinézni mint a fenti példa de legalább nem 120 kg lesz hanem 115. ? 🤣👍🏻

Koszi előre is a kedves válaszaitokat.

2024. jan. 5. 07:51
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
34%

18 De mindegyiknek. Ugyanis a Leptinrezisztenciát megelőzi az IR. Minden esetben, nincs kivétel.

Ezért kell már gyermekkortól minden picit is túlsúlyos gyermeknél is azonnal, mielőtt bármilyen kezelést kapna elvégeztetni a vizsgálatot.

2024. jan. 5. 10:10
 22/48 anonim ***** válasza:
0%
A másik, az internet nagy előnye, hogy hamarabb tud eljutni az információ az emberekhez, és mennél hamarabb kapnak a nehézséggel kűzdő emberek segítséget, annál hamarabb tudnak egészségessé válni. Nem szövegelni kell, hanem informálódni és segíteni.
2024. jan. 5. 10:14
 23/48 anonim ***** válasza:
73%

Ez a kérdező időről időre kiteszi ugyanezt a kérdést (kicsit máshogy fogalmazva mindig) és majdnem mindig megjelenik egy válaszoló aki behozza az inzulinrezisztenciát ami miatt a kérdező nem tud fogyni.

Teljesen őszintén, jóindulattal és érdeklődésből kérdezem, hogy hogy lehet az hogy bizonyos IR-esek viszont le tudnak fogyni. Én többet is ismerek, sajnos nem közeli ismerősök és így nem tudok velük erről beszélni, de közösségi médiában volt hogy írtak a betegségükről. Az egyik lány nem hogy nincs elhizva, de konkrétan az egyik legjobb testtel rendelkező nő akit ismerek. Egy másikuk meg edző a teremben ahová korábban jártam, bikini fitness versenyző. Neki amúgy ha jól tudom specialitásai is az IRes vendégek, ő maga is ugye inzulin rezisztenciával él.

De akkor ők milyen megoldást csinálhatnak ha a csökkentett étkezés ennyire nem működik?

2024. jan. 5. 10:15
 24/48 anonim ***** válasza:
79%

19

Nem nekem írtad, de had válaszoljak én is erre, tudod, hiába adok valamit, ha nem fogadják el. Hiába adok tanácsot, hiába akarok segíteni valaki, ha ő nem fogadja el. Ez alap.

Márpedig nagyon sok beteg illetve kövér ember személyes sértésnek veszi azt, hogy én például azt mondom neki, hogy fogyj le, segítek neked, akár felügyelem az edzésedet, diétádat is, és nem kérek érte semmit, csak azt, hogy ne nézz hülyének, tehát ha már egy ilyenbe belefogunk, akkor ne csalj. Ne csalj pl:. a kajával, stb. Adok tanácsot ha mást nem kérsz, de nem megfogadja, hanem személyes sértésnek veszi.

Én tudod hányszor próbáltam már ezt? Én is 131 kilóról fogytam 82-re, és onnan kezdtem tömegelni (edzeni) és sokan kérdezték, hogy ezt hogyan csináltam. Én elmondtam, és utána azt is megkérdezték, hogy ők is le akarnak fogyni, de nem tudnak. Megkérdeztem miért? És a válaszuk 10 ből 9 nek tudod mi volt? Hogy nem tud lemondani a finom falatokról, és ezért "nem tud" lefogyni. Majd mikor azt mondtam nekik, hogy egyél kevesebbet, menj edzeni, és az étkezéseid fehérjékben gazdag legyen, azt ők sérelmezték, mert hogy én "le akarom őket szoktatni a jó kajákról, és hogy mozogjanak, mert én azt mondtam (persze nem), hogy nagyon kövérek".

Érted? Segíteni akartam, de személyes sértésnek vették, és akkor utána még nekik áll feljebb, hogy én nem tudok segíteni, és hát "hagyjad mááá magad" stb. Mert ugye ők biztos arra gondoltak, hogy majd zabálás mellett nulla sporttal is tudnak fogyni, mert ugye 10 emberből 9 nem szereti a kényelmetlen, kellemetlen és nehéz döntéseket. Nem ölnek bele semmi munkát, mert lusták, és akkor én még segíteni akartam nekik. Nem tudom érted e, hogy mit akartam most felvázolni neked például, és azoknak, akikre jellemzőek ezek.

Erre akkor mit tudsz írni? Én vagyok rosszindulatú? Én nem akarok segíteni? Gondold át ezt szerintem.

2024. jan. 5. 10:16
 25/48 anonim ***** válasza:
0%
A másik része ehhez még annyi: hogy maga az Állam akadályozza az embereket, ahogy az orvosokat is, mert a vizsgálat pénzbe kerül neki, és ha hallgat róla, és az emberek tájékozatlanok, akkor azt a pár Ft-ot megspórólja, és csak felületes kezelést kap az amúgy TB-.t fizető paciens. Neki meg töredéke pénzébe. Semmit nem ér az emberi élet ma Magyarországon az államnak. Semmit.
2024. jan. 5. 10:16
 26/48 anonim ***** válasza:
17%

23 "hogy lehet az hogy bizonyos IR-esek viszont le tudnak fogyni. "

Úgy, hogy a szervezete még(!) nincs kifáradva, ám de a "jo-jo" szintén az inzulinnak köszönhető. Tehát a kezdeti "siker" nem állandó és a probléma, csak altatva van az illetőnél, majd amikor 15-20 év mulva a szervezete -feladja, akkor nem érti a paciens, miért van az, hogy nem eszik-és hizik, és az addig hatásosnak tartott diétája semmit nem működik, és kinkeserv 1-5kg-t leadni. Hát ezért.

2024. jan. 5. 10:19
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne a kérdezőnek levezetve egy napi étkezése, mert aki komolyan ír olyat hogy emberek csak úgy bemennek a mekibe és megeszenek 5000kcal-t annál felmerül hogy vajon mennyire van rendben a számokkal.
2024. jan. 5. 10:20
 28/48 anonim ***** válasza:
58%

Aha 18eves által fiú bemegy a mekibe és 5000 kalóriát eszik:D.

Napi 5-6000 kalórián a Henry Cavill volt, amikor a Superman szerepre készült. Edzett mellé napi 2,5 órát meg valószínűleg használt valami kis extrát és még így sem esett jól neki.

De ja a 18 éves fiú bemegy és egyhelyben megeszi azt az 5000-et nyilván...

2024. jan. 5. 10:24
 29/48 anonim ***** válasza:
26os erre valami forrást szeretnék kérni. Köszi.
2024. jan. 5. 10:24
 30/48 anonim ***** válasza:
69%

28

Nyilván túlzott (nem is kicsit) a kérdező, 5000 kalória mellett mindenki meghízik, mint a disznó. Konkrétan 7700-8000 kalória 1 kiló zsír. Ha napi 5000 kalóriát megeszik valaki, akkor garantált a heti 3-4 kiló hízás, ergo 1 hónap alatt hízna valaki 12-16 kilót. Fél év alatt akkora lenne, mint egy ház.

Ez fizika és matek, számoljál kérdező mielőtt hülyeséget (és nyilvánvaló hazugságot) írsz!

2024. jan. 5. 10:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!