Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Foglalt férfi miért csinálja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalt férfi miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Kedves foglalt férfiak! Kifejezetten a ti véleményetek érdekelne, de persze más is leírhatja. De ŐSZINTÉN!

Miért hazudjátok azt egy egyedülálló nőnek, hogy rossz a házasságotok, (kapcsolatotok) és válni akartok?

Aztán mikor kiderül a kiszemelt nő számára, hogy nem is olyan rossz a ti házasságotok és nem akar a szeretőtök lenni és otthagy benneteket a francba, akkor elkezdtek alkudozni, hogy még csak egy kis türelmet kértek és dönteni fogtok, aztán persze csak az időt húzzátok. Könyörögtök, hogy ne hagyjon ott a nő, mert szükségetek van rá, mégsem léptek semmit.

Aztán mikor tényleg hagy a francba a nő, mert elege lesz a hazudozásotokból, akkor pedig elkezdtek fenyegetőzni, leértèkelni, szidni a nőt. MIÉRT???

Tényleg szeretném megérteni.

2024. jan. 4. 19:03
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

11-es

Dehogy ejtettem könnycseppet miatta! Jót röhögtem rajta, hogy próbált hülyének nézni. Eleinte direkt hagytam, vártam, hogy mennyire képes lealjasodni azért, hogy cèlt érjen.

12-13as

Engem alapból érdekel az emberek

lelkivilága. Mivel nem vagyok mai csirke, így nem első " esetem" az ilyen típúsú pasi, elég sok hasonlóval találkoztam már, ezért érdekel az ilyen ember motivációja, és az, hogy mit remél vajon az ilyen?

15-ös

Érdekes amit írsz!

16-17-es

Így se, úgy se feküdnèk le egy ilyennel, akár őszinte, akár hazudik. De valahogy egy őszinte embert még egy ilyen szituban is többe nézem, mint egy ilyen össze-vissza hazudozó szerencsétlent. Akár magának hazudik, akár nekem.

2024. jan. 4. 22:10
 22/24 anonim ***** válasza:

Gondolom már unja az asszonyt otthon, aztán kell neki az egónövelés, hogy ő még jó pasi. De annyira nem gondolja komolyan, hogy ez miatt otthagyja a feleségét. Egy fix punci mindig kell otthonra. Még ha nem is annyira szép, nem is annyira jó, de az fixen meg van.

A férfiak így gondolkodnak, mint az állatok.

2024. jan. 4. 22:13
 23/24 anonim ***** válasza:
85%
Én mai csirke vagyok. 32 éves. Rengeteg nős férfi talált be. Semmi nincsen a fejükben meg a lelkivilágukban. Unatkozó pöts mindegyik, akik nem szeretik a partnerüket/házastársukat, csak a saját farkukat. Nincs itt semmi megértenivaló. De ha kíváncsi vagy ennyire, fordulj a forráshoz! Kérdezd meg a pasit, hogy miért csinálja ezt, miért érez késztetést erre stb. Nála jobban senki sem fog tudni válaszolni arra, mint amit oly hevesen tudni szeretnél a hűtlen férfiakról.
2024. jan. 4. 22:14
 24/24 A kérdező kommentje:

23-as

Pont őt miért kérdezzem erről, mikor eddig csak hazudott.

Erre sem lenne őszinte válasza. Ha egyáltalán van rá válasz a fejében...

2024. jan. 5. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!