Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Foglalt férfi miért csinálja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalt férfi miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Kedves foglalt férfiak! Kifejezetten a ti véleményetek érdekelne, de persze más is leírhatja. De ŐSZINTÉN!

Miért hazudjátok azt egy egyedülálló nőnek, hogy rossz a házasságotok, (kapcsolatotok) és válni akartok?

Aztán mikor kiderül a kiszemelt nő számára, hogy nem is olyan rossz a ti házasságotok és nem akar a szeretőtök lenni és otthagy benneteket a francba, akkor elkezdtek alkudozni, hogy még csak egy kis türelmet kértek és dönteni fogtok, aztán persze csak az időt húzzátok. Könyörögtök, hogy ne hagyjon ott a nő, mert szükségetek van rá, mégsem léptek semmit.

Aztán mikor tényleg hagy a francba a nő, mert elege lesz a hazudozásotokból, akkor pedig elkezdtek fenyegetőzni, leértèkelni, szidni a nőt. MIÉRT???

Tényleg szeretném megérteni.

2024. jan. 4. 19:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Aki elkezdi leértékelni, szidalmazni a partnerét amiért nem az nem akarja amit ő... - hát az ilyen "nyereményt" hagyd is meg a feleségének! Egy csepp könnyet se hullajts ilyen figurák után!
2024. jan. 4. 20:41
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy neked miért? Foglalt, nős, nője van. Ha nyomul, akkor pattintsd le. Problem solved. Nem is igazán értem, hogy jelenleg mi a kérdés. Foglalt, nős férfival elvből sem kezdtem soha. Teljesen mindegy, hogy jó vagy kaka a házassága. Egy nő várja haza. Engem annyira sose érdekelt a félreqró házas pasik lelkivilága, hogy ezen lamentáljak.
2024. jan. 4. 20:46
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy miért? Amúgy azért mert gerinctelen kis patkányok és próbálkoznak mindenhol.

A kérdés inkább az hogy minek ez a kérdés? Semmi értelme ennek a kirohanásnak. Egyes pasik ilyenek, át kell lépni rajtuk és levegőnek nézni őket. De te ezt elvileg nőként nem tudod?

2024. jan. 4. 20:47
 14/24 anonim ***** válasza:

Szerintem is mindegy, bár logikus, hogy a dugás miatt az egyik, vagy mindkettő, a másik meg a kényelmért van.

Szerencsére nem feküdtél le vele. Ahogy veled viselkedett ugyanúgy teszi a nejével. Csak te el tudsz könnyebben menekülni. Jobb helyzetben vagy. Sz*rd le!

2024. jan. 4. 20:51
 15/24 anonim ***** válasza:
51%

Még azt tudom hozzáfűzni, hogy rengeteg férfi (MTA-tudós is!) összetéveszti a saját fantáziáját a valósággal. Tehát amit az állítólagos életéről mond, annak egy része fantázia, állandó vagy pillanatnyi vágykép, és ő maga sem tudja kibogozni, mi a valóság, mi a képzelgés belőle. Tehát ha tudatosan soha nem hazudna, te mégis annak érzékelnéd, ezt nevezi a szaknyelv konfabulációnak.

És ezen felül még tudatosan hazudoznak is.

Ez nem felnőtt szokás, diszfunkcionális családból jönnek, 2 évesen is így működött már az elméjük, így kondícionálták őket.

Szerintem valami elfogadhatatlan, feldolgozhatatlan dolog zajlott az ilyen családban, pl. szexuális visszaélés kisgyerekkoruk óta.

2024. jan. 4. 21:01
 16/24 anonim ***** válasza:
85%

Te leszopnál és megdughatnálak ha azt mondanám:

Jóban vagyok az asszonnyal, esténként jókat szexelünk.

Eszembe se jutott hogy egy nő miatt elhagyjam a családom.

Téged csak dugni, szopatni akarlak kívánxsiságból, változatosságból. Másra nem kellesz.

2024. jan. 4. 21:07
 17/24 anonim ***** válasza:
62%

Nyilván amiatt,amit az utolsó írt.

Tehát ha őszinte lenne hozzád,nem feküdnél le vele.Pusztán ennyi az oka.

2024. jan. 4. 21:28
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

4

Nem én vagyok a 2-es, de igaza van. Ugyanis belementél a játékba.

"akkor elkezdtek alkudozni, hogy még csak egy kis türelmet kértek és dönteni fogtok"

Ha nem mész bele, akkor eddig a pontig el sem juttok soha.

2024. jan. 4. 21:33
 19/24 anonim ***** válasza:
31%

16: Nem, de ha többszerelmű lennél és mindenkivel, akivel szerelmi kapcsolatod van, egyenes lennél, és egy becsületes ember lennél, akkor igen.

Bemutatnál a már régebben meglévő barátnőidnek, stb.

Attól nem fekszem le senkivel, hogy hazudik, attól fekszem le, ha beleszeretek és ő is belém.

És ez teljesen független attól, hány kedvese van.

Rengeteg nőnek a becsületesség a fontos, nem a kizárólagosság.

Kb. 80% köré teszem az ilyen nők arányát.

Csak kb. 20% lehet, akinek a kizárólagosság a fontos.

Ezért aztán az átverésnek mindig a jellem az oka.

Becsületes sosem fog átverni senkit, semmilyen előnyért, mert sokkal könnyebben lemond valamiéről, minthogy képes legyen átverni valakit.

2024. jan. 4. 21:36
 20/24 anonim ***** válasza:
48%
* lemond valamiről
2024. jan. 4. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!