Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalt férfi miért csinálja ezt?
Kedves foglalt férfiak! Kifejezetten a ti véleményetek érdekelne, de persze más is leírhatja. De ŐSZINTÉN!
Miért hazudjátok azt egy egyedülálló nőnek, hogy rossz a házasságotok, (kapcsolatotok) és válni akartok?
Aztán mikor kiderül a kiszemelt nő számára, hogy nem is olyan rossz a ti házasságotok és nem akar a szeretőtök lenni és otthagy benneteket a francba, akkor elkezdtek alkudozni, hogy még csak egy kis türelmet kértek és dönteni fogtok, aztán persze csak az időt húzzátok. Könyörögtök, hogy ne hagyjon ott a nő, mert szükségetek van rá, mégsem léptek semmit.
Aztán mikor tényleg hagy a francba a nő, mert elege lesz a hazudozásotokból, akkor pedig elkezdtek fenyegetőzni, leértèkelni, szidni a nőt. MIÉRT???
Tényleg szeretném megérteni.
2-es
ÉRTŐ olvasás!!!
Ismered?!
5-ős
Én vettem hülyére??? Nehogy már! Ő hazudozik nekem, próbál hülyére venni és még ő van felháborodva mert kiröhögöm?
7-es
Nem feküdtem le vele, ha erre célzol.
De ha ez a célja egy férfinak miért nem lehet nyíltan megmondani, hogy szeretőt keres,de nem fog elválni.
Még mindíg " férfiasabb", mint hazudozni.
Ennek nincs köze ahhoz, hogy foglalt.
És nincs köze ahhoz, hogy férfi.
Ezek hazug személyiségek, így működnek.
Ez mentális betegség szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!