Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Ti miből következtette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti miből következtettek arra, hogy a leendő párotok nem keres valami jól?

Figyelt kérdés
Elakarom kerülni a smucig, szegény csávókat, nem tudnék rájuk alapozni...
2024. jan. 3. 10:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Troll.
2024. jan. 3. 10:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll, de elegem van abból, hogy én mindennel kényeztetni próbálom, de cserébe semmi viszonzást nem kapok...
2024. jan. 3. 10:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Kényezteted parfümmel, wellnessel, vagy mivel? Minek teszed ha ő nem viszonozza? Az nem az ő hibájuk, hogy te megcsinálsz, megveszel bármit.
2024. jan. 3. 10:50
 4/12 A kérdező kommentje:
Főztem, mostam, takarítottam az ő lakásában. Ajándékok terén is mindig a kedvére tettem, ő meg vett nekem egy 20 ezres DM utalványt. Szerinted?
2024. jan. 3. 10:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmire nem hív meg, sehova nem megyünk el, vagy ha mégis még nekem kell fizetni az övét is.

Amugy ez se jelent semmit, volt mar olyan jól kereső barátom aki egy vizet se volt hajlandó nekem fizetni... Meg olyan gyári munkas, aki mindig meghivott valahova, kocsival jött hozzám heti kb 100 km-t.

Szóval a smucigság a fontosabb.

De nem várom el hogy mindent a masik fizessen, de azert ne essünk már túlzásba se, hogy egy fél literes vizet se ..

2024. jan. 3. 10:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

4

TROLL! 🫵

2024. jan. 3. 10:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

#4:

De az a te problémád, hogy lementél a farok miatt kutyába!

2024. jan. 3. 10:53
 8/12 anonim ***** válasza:
70%
A gazdagok nagyobb smucigok.
2024. jan. 3. 11:35
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Rothadas egyeb meg a hazugsagaidert !
2024. jan. 3. 12:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha nem keres jól, nem a leendő párjuk.
2024. jan. 3. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!