Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Mi az a kereset vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mi az a kereset vagy egzisztenciális szint ami miatt hosszútávon egy férfival nem tudnátok elképzelni a jövőt?

Figyelt kérdés
Trollok, femcelek és incelek kíméljenek, a kérdés komoly!
jan. 2. 18:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező erre nehéz válaszolni. Ökölszabályként a nők azt szeretik ha a férfi többet keres náluk, esetleg belemennek abba is ha akörül keres mint ők.

Azt tudni kell hogy a nők azért 2 ( néha 3 ) évig ( ha több gyerek van még tovább ) kiesnek a munkaerőpiacról, emiatt van olyan nő aki emiatt pont azt akarja hogy a férfi többet keressen, vagy pont emiatt elfogadja hogy mivel ő is keveset fog majd "keresni" egy pár éven keresztül ezért nem várja el a férfitól a szokásos 1-1.5 milliót amit itt szoktak mondani.

Nincs egy bűvös szám.

Én azt gondolom inkább az arányok a fontosak.

Ha egy férfi keres 700-800-et de nincs saját lakása, és önereje se, akkor lehet kevésbé vonzó mint egy férfi akinek van saját lakása de csak 400-500 között keres.

Tehát a lakás fontos tényező.

Én pl. lakással rendelkező, de "keveset" kereső férfi vagyok, 460 a nettóm, esetleg 2025-re elérhetem a bűvös 500-at ha minden jól megy. Ez Magyaroszágon ( nem a gyakori kérdéseken ) egy jó fizetésnek számít, főleg ha van lakásom mellette. Ha ketten ennyit keresünk akkor meg pláne, ha ketten együtt élnénk akkor meg főleg.

De igen, elég elrugaszkodott elvárások vannak, én is ezt látom: autó ( pár éves ) , nettó 600-800 minimum + lakás.

Nekem ezek nincsenek meg, de mivel jól bánok a pénzzel ezért van megtakarításom ( az "előírt" 6 havi ) és emellett lakásom amin van ugyan hitel de nem sok és pár éven belül vissza lehet fizetni.

37F incel

jan. 3. 05:21
 12/14 anonim ***** válasza:
58%
Hagyjuk már ezeket a nettó 400-500 ezreket lefitymáló válaszokat... komolyan hol éltek ti? A magyar átlagbér felett ami BRUTTÓ 558 ezer ft is csak a lakosság 20-25%-a keres. A többség (50%) a garantált bérminimum és az átlagbér között van valahol. A nettó 500 ezret a dolgozók kevesebb, mint 1%-a éri el...
jan. 3. 06:14
 13/14 anonim ***** válasza:
12-es végre valaki aki őszinte. De a nők erre az 1%-ra hajtanak legyünk őszinték. Van aki 1%-ra, van aki 5-10%-ra teszi, a pasik 80%-a alsó hangon láthatatlan számukra....
jan. 3. 06:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, és sose néztem, hogy mennyit keres a pasi, egyébként többnyire rosszabbul kerestek, mint én.

1. nekem sokkal fontosabb, hogy legyenek érzelmeink egymás iránt

2. mit kezdjek egy gazdag pasival, aki nem vonz, mint férfi vagy épp csak azért van velem mert kell neki egy lyuk.... mondjuk van olyan bnőm, akinek fontos, hogy diplomás legyen a pasi, és most egy olyan pasival van, aki szerintem és sokak szerint alegelőnytelenebb külsejű párja az eddigiek közül, a kommunikáció sem zökkenőmentes, nem annyira érzi jól magát a csaj, mégis oda-meg vissza van érte, mert jogász a csávó, jól is keres. Na pl ezt a bnőmet nem értem....

jan. 5. 06:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!