Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy néz ki egy átlagos csávó?
Én írtam ki az átlagnős kérdést is, kíváncsi vagyok erre is.
Képet linkeljetek pls. <3
Sajnos nem egész alakos fotó. 175 centi, és szerintem lehet rajta kisebb úszógumi, van egy kis tokája is. De amúgy tényleg jó lenne attól elszakadni, hogy a testsúly már meg is határozza, ki melyik kategóriába esik. Van nőből is olyan ismerősöm, nem is egy, aki vékony, de olyan semmilyen alak, és az arc is jellegtelen, azaz, se nem csúnya arcra, ill. testre, se nem bámulod meg, mert annyira szép.
5-ös: Te nem trollkodsz? Mind a férfi, mind a nő igencsak jól néz ki.
7-es: Nagyjából egyetértek, de az én meglátásom szerint került bele átlagnál jobb is.
9: Szerintem itt most ne ez legyen a lényeg, az átlagos ezekben a kérdésekben azt jelenti, se nem kimondottan szép, se nem kimondottan csúnya. Vagyis be lehet linkelni pl. extrém frizurásat, vékonyat is stb.
Testsúly pedig a ferfiak esetében döntő. Aki kövér az automatikusan átlag alatti.
Külső jegyekben nem az számít átlagosnak amiből a legtöbb van. Ezt kellene már megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!