Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudná az átlagos nem jól kinéző csávó úgy feldobni magát, hogy az utcán megnézzék meg szemezzenek vele a csajok?
Figyelt kérdés
Meghogy kitűnjön a nála jobban kinéző csávók közül is. Luxuskocsira nincs pénze értelemszerűen. Nagy ékszereket már kipróbáltam, de az inkább ellenszenvet szült. Esetleg lógni kell a haverokkal és üvöltözni? Vagy járj öltönyben, napszemüvegben? :) A gáz punkos hajak nem túl népszerűek, különleges színre befestett meg olyan bzis. Normális ötletek?2013. aug. 25. 18:11
1/9 A kérdező kommentje:
Vagy a "nem jól kinéző csávó" már alapból halott és csak a külső számít?
2013. aug. 25. 18:12
4/9 anonim válasza:
hány éves vagy ?
amúgy szerintem legyen jó hajad! az rengeteget tud dobni : D
5/9 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint sehogy. Max. plasztikai műtéttel.
6/9 anonim válasza:
Fesd be sárgára a hajadat és növeszd meg majd fésüld fel, hogy tüskés legyen, majd álljál meg egy lány előtt aki jön veled szembe és azt mondod neki: "Ka-me-ha-me-haaaaaaa" és közben kezeddel csinálod azt a bizonyos mozdulatot.
7/9 anonim válasza:
Az öltöny nálam bejön, bár általában okkal viselek öltönyt, így nincs időm csajozgatni amikor rajtam van.
Mondjuk lehet azt nézik, hogy 'de ronda ez a pasi, ezen már az öltöny se segít' :D
28/F
8/9 anonim válasza:
Egy jó haj valóban sokat jelent... meg sztm fontos, hogy húzd ki magad, élj egyenesen, mosolyogj sokat... de amúgy nem tudom, mindenkit mással lehet feldobni... napszemüveg, borosta, fülbevaló, kalap...
9/9 A kérdező kommentje:
Azt nehezen tudom elképzelni, hogy valakire rá se néznek a csajok, ha meg borostát növeszt akkor meg igen. Vagy ha fülbevalója lesz akkor hirtelen elkezdenek szemezni vele
2013. aug. 26. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!