Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudná az átlagos nem jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudná az átlagos nem jól kinéző csávó úgy feldobni magát, hogy az utcán megnézzék meg szemezzenek vele a csajok?

Figyelt kérdés
Meghogy kitűnjön a nála jobban kinéző csávók közül is. Luxuskocsira nincs pénze értelemszerűen. Nagy ékszereket már kipróbáltam, de az inkább ellenszenvet szült. Esetleg lógni kell a haverokkal és üvöltözni? Vagy járj öltönyben, napszemüvegben? :) A gáz punkos hajak nem túl népszerűek, különleges színre befestett meg olyan bzis. Normális ötletek?
2013. aug. 25. 18:11
 1/9 A kérdező kommentje:
Vagy a "nem jól kinéző csávó" már alapból halott és csak a külső számít?
2013. aug. 25. 18:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Rajzolj egy brét a homlokodra.
2013. aug. 25. 18:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Vegyél fel szopóálarcot.
2013. aug. 25. 18:13
 4/9 anonim ***** válasza:

hány éves vagy ?

amúgy szerintem legyen jó hajad! az rengeteget tud dobni : D

2013. aug. 25. 18:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Tapasztalataim szerint sehogy. Max. plasztikai műtéttel.
2013. aug. 25. 18:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Fesd be sárgára a hajadat és növeszd meg majd fésüld fel, hogy tüskés legyen, majd álljál meg egy lány előtt aki jön veled szembe és azt mondod neki: "Ka-me-ha-me-haaaaaaa" és közben kezeddel csinálod azt a bizonyos mozdulatot.
2013. aug. 25. 18:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Az öltöny nálam bejön, bár általában okkal viselek öltönyt, így nincs időm csajozgatni amikor rajtam van.

Mondjuk lehet azt nézik, hogy 'de ronda ez a pasi, ezen már az öltöny se segít' :D

28/F

2013. aug. 25. 18:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy jó haj valóban sokat jelent... meg sztm fontos, hogy húzd ki magad, élj egyenesen, mosolyogj sokat... de amúgy nem tudom, mindenkit mással lehet feldobni... napszemüveg, borosta, fülbevaló, kalap...
2013. aug. 25. 18:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Azt nehezen tudom elképzelni, hogy valakire rá se néznek a csajok, ha meg borostát növeszt akkor meg igen. Vagy ha fülbevalója lesz akkor hirtelen elkezdenek szemezni vele
2013. aug. 26. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!