Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat működhet nagyon szép nő és ronda férfi között vagy a környezet beleszólna és szétmenesztené őket?
Figyelt kérdés
2024. jan. 2. 11:37
11/17 anonim 

válasza:

10
Akkor ez van. Ha nem tudod figyelmen kívül hagyni, akkor "így jártál".
Közhely, de tényleg csak rajtad múlik, hogy figyelmen kívül hagyod e, vagy nem.
12/17 A kérdező kommentje:
11
Szerintem nem gondolod komolyan.
Neked már sikerült?
2024. jan. 2. 15:24
13/17 anonim 

válasza:

12
Nem is volt rá soha szükség, hogy szándékosan ne figyeljek a külső ingerekre, és az emberek véleményére, mert automatikusan nem foglalkozok ilyenkor másokkal, amikor a barátnőmmel megyek ide-oda.
Az, hogy neked ez "hihetetlenül" vagy "képtelenül" hangzik, az csak egy dolog.
De komolyan gondolom.
14/17 A kérdező kommentje:
13
Tehát nem voltál még ilyen helyzetben de ennek ellenére tudod, hogy kell csinálni. Wow.
2024. jan. 2. 15:58
15/17 anonim 

válasza:

14
Szerintem olvasd el még egyszer amit írtam, mert nem értetted meg.
16/17 anonim 

válasza:

érdekes már már mesébe illő én ronda átlag alatti pasiként nagyon kíváncsi vagyok hogy hoztad össze kérlek jelezz itt vagy privátban ha nem nagy kérés.
17/17 bist 

válasza:

Legyem a szemed előtt, hogy te is meg fogsz öregedni, és akkor csak a benső értéked fog számítani! Ha most lecseréled a párodat a kinézete miatt, akkor téged is lecserélhetnek a korod, okozta ráncaid miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!