Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tetszenek a szürke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszenek a szürke kisegerek, hogyha egyszer én is az vagyok?

Figyelt kérdés
Esélyem sincs az olyan embereknél, akik nagy partiarcok, nagydumások, a társaság központjai. Mégis rájuk vágyom.
2023. dec. 31. 11:53
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Mert nem pénzéhes egyik sem, és nem szeretik, ha meghívják őket.

És hol barátkozzak? Munkahelyen ha van is velem egykorú lány, akkor ő is dolgozni jár be, nem barátkozni. Edzőterembe meghalhatok simán a terem közepén, mindenki fejhallgatóval, fülhallgatóval van. Sokszor még a köszönést sem fogadják. Ha el is beszélgetek valakivel a buszmegállóban, akkor nem indul tovább a dolog, most ha egy beszélgetés után elhívom valahova, akkor nem a válasz, mert ki az, aki elmenne valakivel cukrászdába csak azért, mert a buszmegállóba beszélgettünk pár percet. Vagy mondjuk mindennap pár percet? Pont, hogy nehezebb. Az idősek már onnantól kezdve barátnak tekintenek, hogy pletykálsz velük a lakókról meg a közösköltségről. De a fiatalok (meg ahogy észrevettem a középkorúak is) elég zártak ilyen téren. És ha nem vagy a társaság központja, akkor b4szhatod az egészet. Vagy ha nem vagy valakinek a valakije, akkor is b4szhatod, mert nem mutatnak be másoknak, ami által nem ismersz meg másokat. Mert én a párjaikon kívül másnak nem lettem bemutatva, de velük is csak kétszer találkoztam, mivel nekik hangsúlyosabb a párjuk baráti köre.

Nyilván jó lenne egy olyan, mint a filmekben, hogy az ő baráti köreikkel is megismerkedem, de nem tehetek róla, hogy nem szerveznek olyan programokat, amikre engem is meghívnak pluszba. Egyszer próbáltam rá kísérletet tenni, nem nagyon voltak rá vevők, szóval nem érdemes.

2023. dec. 31. 14:18
 22/29 anonim ***** válasza:
52%
Leirtuk már párszor, csatlakozz csoportokhoz. Tánc, kirándulás. Bármi, ami érdekel és szívesen csinálod. Ha nem érdekel semmi, akkor nem csoda, hogy unalmasnak tartanak.
2023. dec. 31. 14:27
 23/29 A kérdező kommentje:
Az edzés érdekel. Táncolni nem szeretek, túracsoportoknál meg nincs velem egykorú. Kiprobaltam már nem egyet, nem kettőt, nem is élveztem, ráadásul beszélgetni se nagyon tudtam, mindenki sokkal idősebb volt.
2023. dec. 31. 14:39
 24/29 anonim ***** válasza:
52%
Miért, tini koru vagy?
2023. dec. 31. 14:40
 25/29 A kérdező kommentje:
Nem, de nem is 35+os vagyok két gyerekkel meg férjjel az oldalamon:)
2023. dec. 31. 14:43
 26/29 anonim ***** válasza:
Mi?
2023. dec. 31. 14:46
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Unalmas az életed, és szeretnéd, hogy jobb legyen. Erre amúgy barátokal több esélyed van.
2023. dec. 31. 14:49
 28/29 anonim ***** válasza:
57%
Vallalj önkéntes munkákat, ott is vannak mindenféle koruak és legalább hasznosan töltöd a szabadidodet.
2023. dec. 31. 15:04
 29/29 anonim ***** válasza:
57%
mert minden nőnek a felső 20% kell
2023. dec. 31. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!