Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszenek a szürke kisegerek, hogyha egyszer én is az vagyok?
Figyelt kérdés
Esélyem sincs az olyan embereknél, akik nagy partiarcok, nagydumások, a társaság központjai. Mégis rájuk vágyom.2023. dec. 31. 11:53
1/29 anonim válasza:
Mert az ellentétek vonzzák egymást és talán szeretnél nagydumás, a középpontban lenni és azért vonzanak téged.
2/29 anonim válasza:
Mindenkinek ok tetszenek, a szürke kisegerek unalmasak, kevésbé vonzóak.nem tudsz tenni az ellen, hogy szürke kisegernek érezd magad?
3/29 anonim válasza:
Hidd el, nem éreznéd jól magad, abban a közegben.
Nem tudnál érvényesülni és elnyomnának téged, mint sörszagot az Orbit.
4/29 anonim válasza:
Fontos kérdés: Miért vagy szürke kisegér?
5/29 A kérdező kommentje:
Nem tudok. A külsőmön rengeteget javítottam, de azon, hogy nem tudok nagyon senkivel se kötetlenül beszélgetni, azon nem tudok javítani. Se azon, hogy nincs nagy baráti társaságom, hogyha valaki meghallja a nevem, akkor benyögik, hogy "Az ki?", gyorsan elfelejtenek az emberek. Nem vagyok túl érdekes, így elő szokott fordulni, hogy kamuzok, hogy mit csináltam a hétvégén, milyen volt a nyaram, stb.
2023. dec. 31. 11:58
6/29 anonim válasza:
Hm, introvertrált vagy, aki megfelési kényszerben szenved.
Azt is gondolom, hogy nem hozzád való emberekkel ismerkedsz.
7/29 anonim válasza:
Pedig pont, hogy a kommunikáción lehetne javítani. Miért vagy unalmas, miért nem tudsz beszélgetni? Végső esetben pszichológus tud segíteni lekuzdeni a gatlasaidat.
8/29 anonim válasza:
Attól nem leszel érdekesebb, hogy hazudsz, sem attól, hogy be akarsz illeszkedni. Önmagad kéne adni mindenfajta kényszer nélkül és kevésbé extrovertált emberekkel ismerkedni.
9/29 A kérdező kommentje:
Miért vagyok szürke kisegér? Mert nem tudom felkelteni egy hímnek se az érdeklődését, nen tetszek meg senkinek, sokszor alárendelt szerepben vagyok, könnyen felejthető vagyok. Nekem az is nagy dolognak számított, hogy egyszer a pünkösdi fesztiválon a barátnőmmel és a párjával voltam, és megláttam, hogy jé, így is lehetne élni: mindenhol van ismerős, jó kis programok. Voltam sörözőben, hívtak moziba, ettünk hamburgert, és ez mind egy napon volt. Egyedül kellett menjek mindenhova,mindig.
2023. dec. 31. 12:11
10/29 anonim válasza:
És baratnoid miért nincsenek? Nemcsak pasikat tud elvinni helyekre, te is el tudsz menni egyedül is, vagy nem? Ha mindig másra vársz, akkor nem fogsz ebbolkitorni sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!