Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tetszenek a szürke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszenek a szürke kisegerek, hogyha egyszer én is az vagyok?

Figyelt kérdés
Esélyem sincs az olyan embereknél, akik nagy partiarcok, nagydumások, a társaság központjai. Mégis rájuk vágyom.
2023. dec. 31. 11:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
56%
Először barátokat kéne összehozni, de nem fog menni ha hazudsz rögtön az elején magadról!
2023. dec. 31. 12:16
 12/29 A kérdező kommentje:
Van két barátnőm, de ők nem olyanok, akikkel gyakran lehetne csinálni valamit, az a helyzet. Két-három havonta tudunk találkozni, de akkor is nekem kell áldozatot hozni: munka után rohanni, mint egy őrült, mert nekik a hétvége = párjukkal vannak, és péntek délután már indulnak, ami nekem ugyanúgy munkanap, de jól esne néha kiereszteni a gőzt. Plusz ha van is kedv, hogy találkozzunk, akkor sokszor pénze nincs rá az egyiknek (öt gyerekes család, nem nagyon adnak pénzt ilyen programokra, mert nem jut rá), szóval legtöbbször megvárjuk a húsvétot, vagy szülinapot, névnapot. Azt meg nem díjjazzák, mint az öcsémék, hogy csak legyünk egymásnál, az ő szüleik amúgy se nagyon engednék, az enyémeknek meg nem kiszámítható előtte hetekkel, hogy mikor vannak itthon.
2023. dec. 31. 12:30
 13/29 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem neked a legnagyobb bajod az önbizalomhiány és a megfelelési kényszer.

Én is sokáig voltam szürke kisegér, talán néhány embernek még mindig az vagyok, de már nem érzem magam annak.

Nekem az segített, hogy elkezdtem pszichológushoz járni, felépíteni újra önmagam. Direkt olyan helyzeteket kerestem, hogy kilépjek a komfortzónámból, például egyedül elutaztam Bécsbe egy hétvégére, össze is barátkoztam ott 2 emberrel (konkrétan velük heti szinten tartom most is a kapcsolatot). De ez csak egy példa, beiratkozhatsz például egy csoportos edzésre is, vagy csak mehetsz egyedül programokra. Miért ne?

2023. dec. 31. 12:31
 14/29 A kérdező kommentje:
Írtam is, hogy egyedül megyek mindenhova, ami se nem izgalmas, se nem érdekes, ráadásul ha ezt még nyíltan bevallom, akkor furán néznek rám.
2023. dec. 31. 12:32
 15/29 anonim ***** válasza:
80%
13-as jól írja! Ne másokhoz akarj hasonlítani. Deritsd ki, hogy milyen dolgok érdekelnek. Tánc, jóga, sport, futás, kirándulás stb. Ma már rengeteg csoportos tevékenységhez lehet csatlakozni. A hasonló érdeklődési koruek között könnyebben találsz barátokat. Ne azok után vágyakozz, akik nem fogadnak el.
2023. dec. 31. 12:34
 16/29 A kérdező kommentje:
Jelentkeztem is, viszont nincsenek velem egykorúak, csak sokkal idősebbek.
2023. dec. 31. 12:35
 17/29 anonim ***** válasza:
52%
Hány éves vagy?
2023. dec. 31. 12:37
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Szingli barátokat kéne varázsolni akiknek van idejük és szeretnek veled lógni bárhol. Én is introvertrált vagyok és mégis voltak barátaim, partnereim. Itt nem azzal van a probléma. Inkább az a gond, hogy nem értékeled önmagad, megfelelési kényszered van mint írták előttem. Először magadat kéne szeretni, becsülni, felturbózni legalább közepes szintre az önbizalmad.

Ami lehetséges sporttal, meditációval, jogával, tanulással, kirándulásokkal csoporttal, különböző új társasági hobbikkal és persze nagyon jó pszichológussal!

Nem lehetnek barátaid, partnereid ha kamuzol össze-vissza, görcsösen akarsz ismerkedni. Taszító a kisugárzásod, nincsenek megfelelő szociális készségeid.

Ezeken lehet javítani pozitív irányba, de idő kell hozzá, ergó türelem és akarat, de baromi nagy. Egyedül rajtad múlik...

2023. dec. 31. 12:39
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Szingli barátokat kell szerezni. Ha meg fiatal vagy, akkor ez azért nem nehéz. A kapcsolatban elő barinokkel meg maradhat a nevnapozas.
2023. dec. 31. 12:45
 20/29 anonim ***** válasza:
52%

#9 "Voltam sörözőben, hívtak moziba, ettünk hamburgert, és ez mind egy napon volt."

Igazából ez csak pénz kérdése, semmi más.Akárki odacsapódna hozzád, hogy elmenjetek ilyen programokra, pláne, ha meghívod.Ebben mi a nagy kunszt?

2023. dec. 31. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!