Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akiknek tetszenek a nagyon szerencsétlen, szürke kisegér nők?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi tetszik bennük?2018. máj. 16. 22:37
1/19 anonim válasza:
Teljesen mindegy; azok is az "elit" pasikákra hajtanak.
Szóval ha be is jönnek, ne reménykedj.
2/19 anonim válasza:
Nekem a mázlista, színes nagyegér típusok tetszenek :D
4/19 anonim válasza:
Csak a könyvekben. De ott egyből több pasi is rákattan...
5/19 anonim válasza:
Én is kisegér vagyok. Szóval baziunalmas komfortzónás életünklenne egymással. Nekem ennél azért több kell, valaki, aki néha motibál és kimkzdít.
Szóval nekem a túlzott hasonlóság miatg egy nagy NEM a válaszom.
6/19 anonim válasza:
Tetszenek. Miért? Mert magam is ilyen férfi vagyok. El sem tudok másmilyen nőt képzelni magam mellé.
7/19 anonim válasza:
Meg akire rá lehet kenni a felelősséget, ha rosszul sülne el "A te hibád, a te ötleted volt!"
8/19 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy amíg egy nő vékony, addig lehet akármilyen szerencsétlen, lehet akármilyen tésztaképe, tetszeni fog a férfiaknak
9/19 anonim válasza:
#8: Én meg azt tapasztaltam, hogy amíg valaki nő, addig tetszeni fog a férfiaknak. Nem mindnek, de jó párnak.
10/19 anonim válasza:
Igen. Talán az, hogy megfelelő közegben ki lehet belőlük is hozni a vadabb énüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!