Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ismerkedéskor ti mikor adjátok be a derakatokat az első együttlétre?
Van egy csaj, aki az első randin megvolt, mert szerinte jobb, ha minél előbb kiderül, hogy jó e a szex.
Más is van vele így?
Én nem "beadom a derekamat", mert kizárólag olyan férfiakkal randizom, akik tetszenek nekem. Ha pedig tetszik és vonzódom hozzá, akkor nem kell "rávegyen", hogy "beadjam" a derekam.
Lehet az első randin, lehet az ötödiken érezzük azt, hogy akkor legyen szex. Sosem gondolkodtam azon, hogy akkor most hányadikon legyen...
5
Szóval rámozdulsz, aztán kiábrándít, hogy ő is akarja a szexet. Ez ám az álságos kettős mérce.
Ez csak kifogás, valószínüleg ha az 5.randin lett volna szex se érdekelne.
Nekem volt tartós kapcsolatom ahol első randin volt szex, meg volt ahol hónapok múlva csak.
A férjemmel az első randin szexeltünk mert annyira éreztük hogy jók vagyunk együtt. Mással meg nem.
Ha nem akarsz szexelni az első randin akkor ne tedd. Legyen tartásod. Nem kell azonnal szét dobnod a lábaidat csak mert a csaj azt akarja. Nem is értem.
Ha hetekig, hónapokig találkozgatsz valakivel majd utána megtörténik a szex ami pocsék lesz, ez is megeshet.. Akkor mi van? Ki dobtatok x időt a semmire, plusz nagyobb csalódás is mindkettőtöknek!
Nem a ribikre gondolok akik minden héten mással dugnak, de ha ti megkívántátok egymást akkor kölcsönösen, és még jó is volt a szex.. téged meg ez miatt nem érdekel már a lány, akkor a lány is jobban jár nélküled hidd el nekem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!