Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ismerkedéskor ti mikor adjátok be a derakatokat az első együttlétre?
Van egy csaj, aki az első randin megvolt, mert szerinte jobb, ha minél előbb kiderül, hogy jó e a szex.
Más is van vele így?
Vagy csak kiábrándít az ilyen nő. :D
Azért jobb húzni a dolgot, úgy izgibb. Ez a hirtelen bele mindenbe mentalitás lehangoló tud lenni.
Nekem helyzet romantika függő. Ha érzem a szerelmet meg azt, mennyire akar, van az a tűz, es soha nem akarja hogy bárki is elvalaszthasson bennunket szoval ha megvan ez a feeling akkor akarom őt nedvesedem meg ilyenek.
De én nyers tesztből le nem feküdnèk senkivel soha. Nem arra vagyok kivancsi megtud e d.gni hanem egyáltalán felizgat e vonz e nedves lesze e..
De volt már olyan h elso randis szex csak azert volt mert akkor épp ketségbe voltam már esve hogy sehol egy ertelmes pasi. Azaz fogatlanok trógerek nőcsalók a neten parasztok műveletlenek prolik, mikor végre volt aki tud írni is kommunikatív normalis helyes és videocseten is maga a tökély en már úgy megörültem annak hogy léteznek még férfiak hogy lebeszéltem vele azonnal szexkapcsolatot. Valami fergeteges szex is volt köztünk a pasi teljesen elájult :D én meg tőle. Hát abbahagyhatatlan is lett. Aztán belebonyolodtunk járásba is dehát beteges gázlángoló abuzáló nárci szegénykém. Kapcsolatra alkalmatlan. Így befuccsolt a végén az egész. A szextől is elment vele a kedvem már 1 év múlva.
7.vagyok csak érdekessegképp leírom úgy kezdődött az egesz hogy nekem már füstölt az agyam a tarskeren a sok paraszttól, degradáló jellemtelen senkihaziaktól, és valahogy úgy kezdődött vele a cset a kotelező körök lefuttatasa után(amugy rendkivul udvarias értelmes jo vele csetelni is)szoval a kotelező körök hogy kb ki hol lakik(szinte a másik utcában tőlem), szoval egyszercsak megkérdezett olyasmit hogy mit szeretnék, milyen terveim vannak. En meg már nagy sóhajtva nem is kezdtem ebbe bele hogy tervek meg akármi mikozben trógerekkel a selejttel tele a net, örülök ha van aki csak írni tud nemhogy még tervezzek?🤣szóval befásultan sóhajtozva remenytelen már csak annyit írtam erre "csak egy férfit."(mármint akit egyáltalán annak lehet nevezni).
Ő meg teljes magabiztosan visszaírt, hogy akkor itt vagyok. Azonnal telozás videocset lett felpörgött az egész. És azonnal jött is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!