Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Internetes ismerkedés során...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes ismerkedés során főleg a nők tényleg azt várják el, hogy az első randin már vonzalom legyen?

Figyelt kérdés
Valahol ezt én nem értem... interneten ismerkedek mostanában és találkozok nőkkel, elbeszélgettünk, jól érezzük magunkat nyilván. Szerintem az esetek nyolcvan kilencven százalékában két idegen nem fog mindjárt vonzódni egymáshoz az első találkozás során, szerintem ahhoz idő kell hogy az emberben kialakuljon a vonzalom de úgy érzem mintha nők azonnal akarnák érezni...
2023. júl. 8. 12:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
De, a vonzalom az ami kialakul már az első randin is, automatikusan. Ezután jön a belső értékek megismerése, ahhoz valóban több találkozó szükséges.
2023. júl. 8. 12:47
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
Mert ez így van. Minden baráti kapcsolatomban, munkahelyiben pár perc alatt tudtam, hogy ez az ember a legjobb barátom lesz v vele lesz egy kimért, de udvarias kapcsolatom.
2023. júl. 8. 12:50
 3/15 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem picit összemosod a testi vonzódást és a belső tulajdonságok iránti "vonzódást", erre nem is tudom mi a jó szó.

A testi vonzódásnak már az elejétől ott kell lennie, és szerintem te is úgy vagy vele, hogy kb 5 másodperc után tudod, hogy a veled szemben álló nőt vonzónak tartod-e, tetszik-e, vagy nem. Ugyanúgy egy nő is 5 mp alatt dönti, el, hogy te tetszel-e neki. Ha nem tetszel, akkor ha fejen állsz akkor is max haverok lesztek.

A belső tulajdonságok iránti vonzódás a külső után jön. Te sem azért ismerkedsz valakivel, mert hú de jófej, hiszen fogalmad sincsen, hogy jófej-e. Azért írsz rá a nőkre, mert tetszenek.

2023. júl. 8. 12:50
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
Én a külsőhöz a belső után kezdek el vonzódni (mindenki más), de a belsőt nagyon hamar levágom.
2023. júl. 8. 12:53
 5/15 anonim ***** válasza:
3%
Azt várják el, hogy a fotó alapján legyen vonzalom. Ha bejössz nekik, megy is a mélytorok.
2023. júl. 8. 13:01
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
5-ös, próbálom máshogy értelmezni, de most komolyan azt veted a nők szemére, hogy azzal szexelnek, aki bejön nekik? Ennyire nem lehetsz prűd.
2023. júl. 8. 13:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez pedig îgy van, ha valaki vonz akkor vonz elsöre is, ha meg nem vonz akkor hetekig nyüzsöghet körülöttem akkorsem fog.

Nem a sok minèl több randitòl lesz meg a sexuàlis vonzalom.

2023. júl. 8. 13:38
 8/15 anonim ***** válasza:
A fizikai vonzalom alap, de önmagában kevés. És ez alatt nem is annyira a külsőt értem önmagában, nyilván számít az is, de inkább az illető kisugárzása dönt nálam. Volt randim olyan pasival, aki a külső paraméterei alapján bejött volna, de a kisugárzása taszított. A páromat első találkozáskor vonzónak találtam (egy közösségben ismertem meg), de nem tudtam elképzelni, hogy valami legyen köztünk. Aztán jobban megismertem és a személyisége is vonzani kezdett. Csak ezután kezdtünk el randizni (több hónap ismeretség után) és onnantól már villámgyorsan beleszerettem.
2023. júl. 8. 13:50
 9/15 anonim ***** válasza:
8%

“Minden baráti kapcsolatomban, munkahelyiben pár perc alatt tudtam”:

Ez hazugság, az agyban van egy rész, ami egy tizedmásodperc alatt felismeri a jóképű férfiakat.

Nem kellenek ehhez percek, hogy megismerd a személyiséget is.

2023. júl. 8. 13:51
 10/15 anonim ***** válasza:
A kérdező meg túl jó képeket rakott fel az internetre, amiken jobban néz ki, mint a valóságban.
2023. júl. 8. 13:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!