Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedés során főleg a nők tényleg azt
várják el, hogy az első randin már vonzalom legyen?
De, a vonzalom az ami kialakul már az első randin is, automatikusan. Ezután jön a belső értékek megismerése, ahhoz valóban több találkozó szükséges.
2023. júl. 8. 12:47
Mert ez így van. Minden baráti kapcsolatomban, munkahelyiben pár perc alatt tudtam, hogy ez az ember a legjobb barátom lesz v vele lesz egy kimért, de udvarias kapcsolatom.
2023. júl. 8. 12:50
Szerintem picit összemosod a testi vonzódást és a belső tulajdonságok iránti "vonzódást", erre nem is tudom mi a jó szó.
A testi vonzódásnak már az elejétől ott kell lennie, és szerintem te is úgy vagy vele, hogy kb 5 másodperc után tudod, hogy a veled szemben álló nőt vonzónak tartod-e, tetszik-e, vagy nem. Ugyanúgy egy nő is 5 mp alatt dönti, el, hogy te tetszel-e neki. Ha nem tetszel, akkor ha fejen állsz akkor is max haverok lesztek.
A belső tulajdonságok iránti vonzódás a külső után jön. Te sem azért ismerkedsz valakivel, mert hú de jófej, hiszen fogalmad sincsen, hogy jófej-e. Azért írsz rá a nőkre, mert tetszenek.
2023. júl. 8. 12:50
Én a külsőhöz a belső után kezdek el vonzódni (mindenki más), de a belsőt nagyon hamar levágom.
2023. júl. 8. 12:53
Azt várják el, hogy a fotó alapján legyen vonzalom. Ha bejössz nekik, megy is a mélytorok.
2023. júl. 8. 13:01
5-ös, próbálom máshogy értelmezni, de most komolyan azt veted a nők szemére, hogy azzal szexelnek, aki bejön nekik? Ennyire nem lehetsz prűd.
2023. júl. 8. 13:15
Sajnos ez pedig îgy van, ha valaki vonz akkor vonz elsöre is, ha meg nem vonz akkor hetekig nyüzsöghet körülöttem akkorsem fog.
Nem a sok minèl több randitòl lesz meg a sexuàlis vonzalom.
2023. júl. 8. 13:38
A fizikai vonzalom alap, de önmagában kevés. És ez alatt nem is annyira a külsőt értem önmagában, nyilván számít az is, de inkább az illető kisugárzása dönt nálam. Volt randim olyan pasival, aki a külső paraméterei alapján bejött volna, de a kisugárzása taszított. A páromat első találkozáskor vonzónak találtam (egy közösségben ismertem meg), de nem tudtam elképzelni, hogy valami legyen köztünk. Aztán jobban megismertem és a személyisége is vonzani kezdett. Csak ezután kezdtünk el randizni (több hónap ismeretség után) és onnantól már villámgyorsan beleszerettem.
2023. júl. 8. 13:50
“Minden baráti kapcsolatomban, munkahelyiben pár perc alatt tudtam”:
Ez hazugság, az agyban van egy rész, ami egy tizedmásodperc alatt felismeri a jóképű férfiakat.
Nem kellenek ehhez percek, hogy megismerd a személyiséget is.
2023. júl. 8. 13:51
A kérdező meg túl jó képeket rakott fel az internetre, amiken jobban néz ki, mint a valóságban.
2023. júl. 8. 13:52
További kérdések: