Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedés során főleg a nők tényleg azt várják el, hogy az első randin már vonzalom legyen?
Figyelt kérdés
Valahol ezt én nem értem... interneten ismerkedek mostanában és találkozok nőkkel, elbeszélgettünk, jól érezzük magunkat nyilván. Szerintem az esetek nyolcvan kilencven százalékában két idegen nem fog mindjárt vonzódni egymáshoz az első találkozás során, szerintem ahhoz idő kell hogy az emberben kialakuljon a vonzalom de úgy érzem mintha nők azonnal akarnák érezni...2023. júl. 8. 12:30
13/15 anonim válasza:
"Ez hazugság, az agyban van egy rész, ami egy tizedmásodperc alatt felismeri a jóképű férfiakat."
Mi ez a rész név szerint?
Azonos nemű emberekről is meg tudom mondani.
"Nem kellenek ehhez percek, hogy megismerd a személyiséget is."
Percek alatt nem is lehet megtudni semmit a személyiségről, nem tudom ezt hogy nevezni. Kisugárzás? A metakommunikációs jelek összessége, amit az agyam lefordít, de tudatosan nem tudom szavakba önteni? Vibe?
14/15 anonim válasza:
6-os dehogy vetem a szemükre, szerintem ebbe semmi kivetnivaló. Amelyik férfi meg szarul néz ki, menjen recs.ázni. Igy járt.
15/15 anonim válasza:
Így van, menjen recskázni vagy kaparja össze a pénzt prostira.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!