Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mi alapján választotok, hogy egy férfival vagy egy kutyussal, cicával éltek együtt inkább? Mi a baj a férfiakkal, miért fontosabbak, szeretereméltóbbak a kisállatok sokak számára?
Én egyértműen inkább férfival élnék együtt. Teljesen kizárt hogy kutyát cicát lakásba hozzak. Semmi szükségem arra hogy szerencsétlen állat nekem nyalizzon csak azért mert tőlem függ az életben maradása hogy adok e neki enni. Tehát nem engem szeret, hanem azt hogy enni adok neki.
Ettől függetlenül imádom az állatokat, mindig volt kutyánk cicánk, bárányaink természetesen kint az udvaron.
Kutyatartóként írom: rég rossz, ha valakinek az állat pusztán pótléknak kell, rosszabb esetben nem a kutya igényeit figyelembe véve tartja, hanem mintha valami kisbaba lenne, nem valós igényekkel ruházza fel és azt hiszi, hogy így az állata boldog...
Férfiként te nem a háziállatokkal versengsz, hanem az egyedülléttel és az üres lakással.
Ha egy nő jobban érzi magát egyedül a nyugodt lakásában, mint a társaságodban, akkor vesztettél, és az egyedüllét nyert.
A háziállat társasága képes nyerni az egyedülléttél szemben✌️
Hatásvadász kérdés...
én pl csak a nagyon tökéletes ferfiskhoz tudok vonzodni amilyet úgysem találok úgyhogy ezért vagyok egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!