Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ciki szerintetek mások előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki szerintetek mások előtt ha egy 41 éves férfi egy csinos 23 éves nővel van együtt?

Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm aki lépéseket tett felém. Nagyon jól megvagyunk de én kicsit fiatalnak érzem, hogy kicsit félek hogy ebből probléma lesz.. mit gondoltok?
2023. okt. 24. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem ez akkor ciki mikor apa-lányának néznek. Ilyet ismertem, a főnök és csaja a melóhelyen egy étteremben, nagyon kínos volt mindig mikor azt hitték a lánya és megdícsérték milyen szép nagy már a lánya.
2023. okt. 24. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem az. Csak mindkettőnek más miatt.
2023. okt. 24. 19:17
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Miért lenne ciki? A kor miatt semmiképp nem az max a munkahelyi dolgok miatt lennèk óvatos.
2023. okt. 24. 19:36
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
Biztos szexinek tart, 26 évesen énis kívánom a 40es pasikat. Nem feltétlen kapcsolati szinten, de szexuálisan nagyon vonzanak.
2023. okt. 24. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Ma már nem gond.
2023. okt. 24. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem, amennyiben a férfi fiatalabbnak (30 körülinek) vagy a csaj idősebbnek néz ki. Akkor talán nincs az a helyzet, hogy a lányának nézik.
2023. okt. 25. 06:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Te csak szeretnéd a fiatal pipi munkatársnőd közeledését. Csak almodozol papa
2023. okt. 26. 10:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!