Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnek lanyokkal ismerkedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnek lanyokkal ismerkedni, ha munkan meg vasarlason kivül nem nagyon jarok el sehova?

Figyelt kérdés

Neha ügyet intezni szoktam, de mashova nem igen jarok el.

Hogy ismerkedjek igy?

Lanyok ti hol szoktatok?

márc. 27. 19:05
1 2
 1/12 kedvespatrik ***** válasza:
81%

Hát járj el, tapasztalj meg sok mindent.

Csak egyszer élünk, használd ki. Annyi sok őrültséget meg érdekes dolgot lehet csinálni.

Nem is értelek.

márc. 27. 19:38
 2/12 anonim ***** válasza:
Internet
márc. 27. 19:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Minek szeretnél párkapcsolatot, ha úgyis csak otthon dekkolnátok?
márc. 27. 20:06
 4/12 A kérdező kommentje:

1 es azt kerdeznem,hogy egyedül hova menjek?

2 interneten probalkozok, keves sikerrel.

3 egyatalan nem dekkolnank itthon, szivesen mennek barmerre.

De most egyedül hova meg minek?

márc. 27. 20:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Munkában és boltban.
márc. 27. 20:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként kevés nő szereti, ha a férfi ennyire érdektelen bármi iránt is. Én aszondom, hogy kezdj el élni, legalább próbálj ki dolgokat, járj társaságba, hogy meg tudj ismerni embereket. Így nő az esélye annak is, hogy találsz asszonyt.
márc. 27. 20:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz mit mondani erre. Én rengeteget járok színházba, koncertre, utazni egyedül és sosem szedtem fel senkit..

Attól még az élmények sokat adnak.

márc. 27. 22:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert egyedül nem tudsz kimenni a házból vagy mi? Oda menjél ami érdekel. Valami koncertre, rebdezvényre, edzeni, vagy bárhova ahol vannak emberek.
márc. 28. 01:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Bárhova lehet egyedül menni, ez egy ilyen őskövület berögződés, hogy nem lehet elmenni mondjuk múzeumba, diszkóba, étterembe, konditerembe, rendezvényekre, kurzusokra-szakkörökre-klubokba, táncolni egyedül.
márc. 28. 08:17
 10/12 anonim ***** válasza:
56%

Nincsenek barátaid, közösségeid, hobbijaid, érdeklődéseid? Nem jársz el programokra és utazásokra? Ne vedd magadra, de ha ennyire egysíkú, semmilyen életet élsz, akkor egy nő sem fog belédszeretni.

Bárhova elmehetsz egyedül és jót is tenne.

márc. 28. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!