Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek! Mi alapján választoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mi alapján választotok, hogy egy férfival vagy egy kutyussal, cicával éltek együtt inkább? Mi a baj a férfiakkal, miért fontosabbak, szeretereméltóbbak a kisállatok sokak számára?

Figyelt kérdés
Aztán persze stabil párkapcsolatban, házasságban is lehet kutyát, macskát tartani, de nekem úgy tűnik sok nő számára inkább a kisállat jelenti az erős, elsőrendű, akár egyetlen érzelmi köteléket az otthonában.

2023. dec. 30. 13:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
81%
#10 ilyen stílussal jó példa vagy arra, hogy sok pasinál miért jobb kutyát tartani.
2023. dec. 30. 14:21
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
12 - Miért? Mert egy kutyát egy férfi felé rendeltek és valaki kritizálni mer? :'D
2023. dec. 30. 14:22
 13/29 anonim ***** válasza:
78%

Olyan összehasonlítani, mint azt, hogy melyiket szereted jobban? Zongorázni, vagy csokit enni? Tényleg semmi köze egymáshoz a kettőnek.

Nálam az a különbség, hogy pasit nem akarok még egyszer az életembe, macskát viszont igen. Pont.

Mindkettőnek oka van. Viszont semmilyen összefüggés nincs.

Pici korom óta volt mindig legalább egy cicánk. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hazaérek, nyitom az ajtót, és nem jön elém puhatalpú. Úgy olvasni, vagy tévézni, hogy nem dorombol az ölemben. Voltam házas, vannak gyerekeim, nem vagyok magányos. Nem az emberi kapcsolataim pótolja. Egyszerűen nekem az az otthon, ahol van macska.

Hozzáteszem, hogy volt gyerekként kutyánk, nekem volt tengerimalac, nyuszi, papagáj, csiga, most az erkélyemen fészkelnek a galambok, mindenféle állatot szeretek. De olyan lelki kötődésem, mint a macskámmal, egyikkel sem volt.

2023. dec. 30. 14:22
 14/29 anonim ***** válasza:
25%
#13 az értelmes férfiak föle nem rendelem, de te nem vagy az😀
2023. dec. 30. 14:26
 15/29 anonim ***** válasza:
67%
A macska nálam alap, azt nem valaki helyett tartom pótléknak. Ha nem szeretném az állatokat, akkor sem kellene férfi, ha nincs megfelelő, akkor gondolom ellennék egy állatmentes lakásban.
2023. dec. 30. 14:36
 16/29 anonim ***** válasza:
81%
Nem lehet egymás helyett választani őket. Egyik kategóriát sem szeretem jobban, pontosan ugyan annyira szeretem őket, csak másképp. Kettő cicám van, párkapcsokatban élek, tökéletes így. Ha szingli lennék, akkor viszont a macskák az elsők. Mert én fogadtam őket örökbe, az én felelősségem, és nagyon szeretem őket. Mindig ott vannak nekem, és én is nekik. Ha egy pasinak ez nem tetszene, akkor nem ismerkednék vele. Mert nem fogok csak úgy eldobni egy állatot, mert valakinek nem tetszik, akkor egyszerűen nem egymáshoz valóak vagyunk.
2023. dec. 30. 14:37
 17/29 anonim ***** válasza:
68%

Semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz. Azt nem mondom, hogy nem divat ma kisállatot tartani, mert sajnos az és ezért olyanok is tartanak pl kutyát, akiknek szerintem nem feltétlenül kéne.

Nekünk a családban mindig volt kutya, kisgyerek korom óta. Kutyákkal nőttem fel. Ezért lesz kutyám akár van párom, akár nincs. Szerencsére párom is ilyen családból jött, neki is természetes, hogy vannak kutyáink.

2023. dec. 30. 15:10
 18/29 anonim ***** válasza:
65%
Mi a francból gondoljátok, hogy az állat pótlék? AKi szereti őket, annak van. AKkor is ha van párja, akkor is, ha nincs.
2023. dec. 30. 15:12
 19/29 anonim ***** válasza:
14%

#18 Ezt nem gondoljuk, hanem tudjuk. A legtöbb ember pótlék miatt tart állatot.

Leginkább az idősebbek, de a nők nagyrésze is, mert hát bunkók a férfiak.

Hányszor hallom ezt csoportokba......

"Szerezz egy kutyát, az gyógyír minden lelki sebre"

2023. dec. 30. 15:17
 20/29 anonim ***** válasza:
86%

Egyszerű logika: kivel jobb.

Mivel nincs bomba külsőm, sem lenyűgöző személyiségem, ezért én férfitól jót nem "kapok", csak szomorúságot, frusztrációt, bántást, csalódást, miközben egy csomó energiám elpazarolódik az elvárásaiknak és az igényeiknek való megfelelésre.

Egy kutya vagy egy macska nem igényli, hogy tökéletes legyek. Nem dob el, nem kezd azonnal új gazdijelölt után nézni, ha épp nem vagyok topon. Nem aláz szarrá gusztustalan megjegyzésekkel, odaszúrásokkal a külsőmet vagy a személyiségemet illetően. Hálás a törődésért és örül nekem, szeretetet ad.

Nem vagyok önmagam ellensége, úgyhogy a fentiek alapján egyértelmű, hogy kit választok.

2023. dec. 30. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!