Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy nagyon kismellű nővel?
Figyelt kérdés
2023. dec. 30. 10:27
34/51 anonim válasza:
#25. Mi gáz amit előadok? Csak azt adtam elő, hogy ha van egy csaj akinek annyi "rossz" külső tulajdonsága van csupán, hogy kicsi a melle, az talán csaknem egy alacsony, félkarú, féllábú, ragyaheges, rothadó fogú, seggszagú és kopasz stb férfival egyenértékű.
35/51 anonim válasza:
Fontos, hogy mi veszi körbe...
Szép kedves arc, viszonylag lapos has jó segg, szóval egy egészséges sportosabb testalkat.
--->ez sokat kompenzál.
De ha mellette 80 kg az hülyén néz ki az már kizáró
37/51 anonim válasza:
A 2-es jól írja.
Mondjuk pedofilok pont azt szeretik ha kicsi/nincs...
38/51 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen barátnőm nekem is, engem nem zavart.
39/51 anonim válasza:
34
Azért gáz, mert nem akarod tudomásul venni, hogy bizony vannak olyan kritériumok, amelyekből az emberek nem akarnak engedni. Nem én irkáltam olyat, hogy a kis mell egyenértékű az igénytelenséggel vagy a testi deformitással. Csak annyit mondtam, hogy hagyjuk már ezt a "de minden más rendben van vele" szöveget. Tök mindegy. Nekem is tök mindegy, hogy egy 165 centi magas férfi mit tud felmutatni, mert kizáró ok a magassága.
40/51 anonim válasza:
Ha tetszik az összhatás, akkor össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!