Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy nagyon kismellű nővel?
22.
Valahogy a férfiak pöcsméreténél senki nem ilyen kedves :D Ott azért van elvárás és az még jogos is. Újabb egyenlőség.
Egy nőt a mellei mérete, egy férfit a bankszámlája alapján ítélünk meg.
Fel kéne végre ébredni!
22
Kismellű nőként mondom, hogy gáz, amit itt előadsz. Hadd legyenek már az embereknek preferenciái.
Számos férfinak tetszettem, komoly szándékú udvarlótól a részeg bulizóig, úgyhogy pont nem érdekel, hogy a férfiak egy részének nem jövök be a mellméretem miatt. Nekem is vannak kizáró tényezők. Annyira szánalmas, amikor győzködni próbálnak másokat a szexuális preferenciáik kapcsán...
Az ordenáré megnyilvánulások meg más tészta. Nyilván bántó, ha kamaszfiúnak címkéznek és társai. De az, hogy nem tetszem valakinek? Hát istenem, azt kívánom 2024-re, hogy ez legyen a legnagyobb gondja minden kismmelű nőnek.
Nekem soha nem volt szempont a mellméret, mitöbb, a szilikonmell nálam kizáró ok. Akik legjobban felizgattak, azoknak így visszagondolva mindnek természetes vagy kifejezetten kis melle volt.
F
Én nem szeretem ha túl nagyok, de amúgy nem annyira fontos, simán járnék kis mellűvel is, meg nagy mellűvel is.
De ettől még mindenkinek joga van, a vágyai alapján dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!