Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy nagyon kismellű nővel?

Figyelt kérdés
2023. dec. 30. 10:27
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
96%
#14 Ne legyünk már álszentek,mindenkinek számít a külső. Ne mondd azt hogy ha te itt elkezdesz levelezgetni valakivel,minden tök jól alkul aztán jön a képcsere és meglátod hogy az elképzelt herceg egy 160 centis,a feje búbján full kopasz,egérfülű,kapafogú,görbe hátú gnóm akkor te ennek ellenére rohansz is a randira mert a lelkébe szerettél bele?? Vicc. Nincs ilyen. Kell valamilyen külső vonzalom,enélkül nem lesz semmi. Vannak bőven férfiak akiknek kimondottan a kis mellek tetszenek,mindenki megtalálhatja a párját.
2023. dec. 30. 11:10
 22/51 anonim ***** válasza:
16%
#21. Te több tulajdonságot is írtál, a kérdésben csak egyről van szó. Bőven van mit gyönyörködni és szeretni egy nőn egy pár mellen kívül.
2023. dec. 30. 11:12
 23/51 anonim ***** válasza:
19%

22.

Valahogy a férfiak pöcsméreténél senki nem ilyen kedves :D Ott azért van elvárás és az még jogos is. Újabb egyenlőség.

2023. dec. 30. 11:15
 24/51 anonim ***** válasza:
0%

Egy nőt a mellei mérete, egy férfit a bankszámlája alapján ítélünk meg.

Fel kéne végre ébredni!

2023. dec. 30. 11:17
 25/51 anonim ***** válasza:
97%

22

Kismellű nőként mondom, hogy gáz, amit itt előadsz. Hadd legyenek már az embereknek preferenciái.

Számos férfinak tetszettem, komoly szándékú udvarlótól a részeg bulizóig, úgyhogy pont nem érdekel, hogy a férfiak egy részének nem jövök be a mellméretem miatt. Nekem is vannak kizáró tényezők. Annyira szánalmas, amikor győzködni próbálnak másokat a szexuális preferenciáik kapcsán...

Az ordenáré megnyilvánulások meg más tészta. Nyilván bántó, ha kamaszfiúnak címkéznek és társai. De az, hogy nem tetszem valakinek? Hát istenem, azt kívánom 2024-re, hogy ez legyen a legnagyobb gondja minden kismmelű nőnek.

2023. dec. 30. 11:18
 26/51 anonim ***** válasza:
96%

Nekem soha nem volt szempont a mellméret, mitöbb, a szilikonmell nálam kizáró ok. Akik legjobban felizgattak, azoknak így visszagondolva mindnek természetes vagy kifejezetten kis melle volt.

F

2023. dec. 30. 11:20
 27/51 anonim ***** válasza:
15%
Az ilyen mellett meg kell csináltatni
2023. dec. 30. 11:29
 28/51 anonim ***** válasza:
95%
#27: ha kifizeted eskü szívesen megcsináltatom
2023. dec. 30. 11:39
 29/51 anonim válasza:
22%
Nem, ahogy a nők sem jönnek össze alacsony férfiakkal.
2023. dec. 30. 11:52
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretem ha túl nagyok, de amúgy nem annyira fontos, simán járnék kis mellűvel is, meg nagy mellűvel is.

De ettől még mindenkinek joga van, a vágyai alapján dönteni.

2023. dec. 30. 11:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!