Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen képeket rakjak ki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen képeket rakjak ki hogy ne azt higgyék rólam hogy örüljek hogy a másik szóba áll velem? 35n

Figyelt kérdés

Sokan drgradálók, meg ugy tesznek mintha én örülhetnèk annak ha velem szóbaáll, nekem kéne témázni kezdeményezni is, mert annyira méltatnak csak hogy szia.

A képet amin csak állok/vagyok nem hiszik el hogy mostani(csinos szép vagyok)azt hiszik kamu, és volt aki azon akart röhögni meg poenkodni hogy én még hazasodni akarok? Vmi magányos vénlánynak néznek aki kétségbeesetten kaparna, miközben a java része mégcsak fèrfinak se néz ki.pl fogatlanok, rondák, műveletlenek, vagy a párjuk mellett nőznek, gerinctelen jellemtelenek, és sokan randira is lusták megmozdulni is meg könnyű szexre akarnak venni hogy majd találkozunk de csak akkor ha én első randin szexelek. És azt vàrja hogy en igy neten majd "felajzok" egy idegenre a semmitől.

Katasztrofa. Kiregiztem.

Milyen képet vagy adatlapot tegyek fel hogy képben legyenek már arról hogy magukba nézzenek már inkább?

2023. dec. 29. 06:41
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Ja mert a pasik aztán 80 évesen is 20 évesek. Bocs nem tudtam.
2023. dec. 30. 13:20
 32/35 anonim ***** válasza:

Az attol fugg, mennyi penze van :)

39F incel

2023. dec. 30. 16:14
 33/35 anonim ***** válasza:
30 az egy troll decemberben elárasztotta a gyakorit nem bír magával az ünnepek alatt. Mondjuk ha csajozás a cél akkor elég kontraproduktív.
2023. dec. 30. 16:59
 34/35 anonim ***** válasza:
30. Nem trollkodtam , komolyan gondolom.
2023. dec. 30. 21:06
 35/35 anonim ***** válasza:
Próbálj meg olyan képet feltenni, ami természetesebb, "candid", épp elkapott, és mondjuk nem beállított, hanem mondjuk természetben vagy.
2024. márc. 8. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!