Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen képeket rakjak ki hogy ne azt higgyék rólam hogy örüljek hogy a másik szóba áll velem? 35n
Sokan drgradálók, meg ugy tesznek mintha én örülhetnèk annak ha velem szóbaáll, nekem kéne témázni kezdeményezni is, mert annyira méltatnak csak hogy szia.
A képet amin csak állok/vagyok nem hiszik el hogy mostani(csinos szép vagyok)azt hiszik kamu, és volt aki azon akart röhögni meg poenkodni hogy én még hazasodni akarok? Vmi magányos vénlánynak néznek aki kétségbeesetten kaparna, miközben a java része mégcsak fèrfinak se néz ki.pl fogatlanok, rondák, műveletlenek, vagy a párjuk mellett nőznek, gerinctelen jellemtelenek, és sokan randira is lusták megmozdulni is meg könnyű szexre akarnak venni hogy majd találkozunk de csak akkor ha én első randin szexelek. És azt vàrja hogy en igy neten majd "felajzok" egy idegenre a semmitől.
Katasztrofa. Kiregiztem.
Milyen képet vagy adatlapot tegyek fel hogy képben legyenek már arról hogy magukba nézzenek már inkább?
Ki kell ábrándítsalak. Mindegy milyen képet teszel ki, mert a társkeresők tele vannak csak szexre hajtó férfiakkal.
Nekem még le is írták, hogy mit képzelek 2 gyerekes elvált, duci nőként, hogy másra is jó lennék.....
Szóval inkább örülj neki, hogy te legalább szép vagy és próbáld bejelölni a neked tetsző (olvass adatlapokat is) férfiakat, hátha azokból jelölnek vissza.
Sok szerencsét és kitartást!
Én is hasonlóan nézek ki, csak nem vagyok ennyire barna. Olyat tegyél ki, amin nem edzőcuccban vagy, hanem smartcasualben, ing/blúz+nadrág, szolid dekoltázs és nem pózolsz rajta nagyon, illetve nem túl drága a háttered. Kivéve, ha kifejezetten gazdagabb férfiakat keresel, akkor nyugodtan mehet az ilyen háttér. A természetben készült képek is jók, sokkal "valódibbnak" látszol majd, illetve a közeli arc képek szokták a legjobban bevonzani azokat, akik párkapcsolatot keresnek. A többségnek nem fontos annyira a test, mint gondolod, az leginkább a szexkapcsolatot keresőknek fontos, elég, ha olyan normális tested van.
Írd ki, mi érdekel, ha egészséges életmód, diéták, edzés, akkor nyilván azt is, de a legjobb, ha nem írsz semmit, csak valami általánosat.. én azt írtam, hogy valaki számomra különlegeset keresek, erre mindenki ír, mert akár ők is lehetnek, én meg szelektálok érdeklődés meg képek és műveltség alapján. Így neked kell válogatni, ha érdeklődést adsz meg, akkor kevesebben fognak írni, de konkrétabb emberek. Én pl remekül nézek ki bikiniben, de a képeimen nem látszik a lapos hasam sem a mellméretem, és a kerek fenekem sem, mert nem fontos, hogy olyanok találjanak meg, akik testre mennek.
Na mindegy, többet nem tudok hozzáfűzni, kell a rutin, hogy sikeresebb legyél és könnyebb dolgod legyen szelektálásnál, és ha megvan, még akkor sincs nyert ügyed, mert hiányozhat a vonzalom, a "szikra". Én ezért állok át arra, hogy élőben ismerkedjek, mert ebből nem tudok leadni, minden másból meg igen.
"témázni" "vmi" "kiregiztem"
Elég infantilis stílusban kommunikálsz, talán itt érdemes keresgélned a jelenség okát.
A kepen levo csaj biztos, hogy nem 35 eves. Az arcvonasai es a keze mas egy 35 eves nonek.
39F incel
Ha azt írnám ki h elvált vagyok gyerekkel, akkor még inkább röhögnének azon hogy még hazasodni akarsz meg gyereket? Mintha nekem már csak a halál járna.
Amúgy nem vagyok barna, ha a bőrre érted 14. Nem is szolizom. A kép csak kb-ra van linkelve hogy ilyesmi vagyok. Habár a hajam alkatom stb jóformán ugyanaz.
Bikinis képeket én sem teszek fel. Helyből félre is értenék. Őszi téli ruhákban vagyok fent van pl munkahelyi fotóm fent(irodai), arcképek, egészalakos utcai ruhás, átlagos képek.
18-as 40 évesen vagy friss diplomás? Azt hogy hoztad össze?
19 szerintem kevesebben írnának neked akkor ha azt írnád elvált vagy, olyanok írnának akiknek kevésbé számítanak a külsőségek. Most így 35 évesen az összes frusztrált neked fog írni hogy végre lehet kötekedni mert biztos válogatós/karrierista/aranyásó/sérült/elmebeteg/csóró/lúzer/defektes tökömtudja vagy.
Na jó, inkább ne is regizz, azt az időt személyes ismerkedésbe tedd bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!