Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen képeket rakjak ki hogy ne azt higgyék rólam hogy örüljek hogy a másik szóba áll velem? 35n
Sokan drgradálók, meg ugy tesznek mintha én örülhetnèk annak ha velem szóbaáll, nekem kéne témázni kezdeményezni is, mert annyira méltatnak csak hogy szia.
A képet amin csak állok/vagyok nem hiszik el hogy mostani(csinos szép vagyok)azt hiszik kamu, és volt aki azon akart röhögni meg poenkodni hogy én még hazasodni akarok? Vmi magányos vénlánynak néznek aki kétségbeesetten kaparna, miközben a java része mégcsak fèrfinak se néz ki.pl fogatlanok, rondák, műveletlenek, vagy a párjuk mellett nőznek, gerinctelen jellemtelenek, és sokan randira is lusták megmozdulni is meg könnyű szexre akarnak venni hogy majd találkozunk de csak akkor ha én első randin szexelek. És azt vàrja hogy en igy neten majd "felajzok" egy idegenre a semmitől.
Katasztrofa. Kiregiztem.
Milyen képet vagy adatlapot tegyek fel hogy képben legyenek már arról hogy magukba nézzenek már inkább?
De a képet el se hiszik h mostani. Nem nézek ki rosszul.
De arról szólt az egész társker nekem hogy ha vkit nem kell letiltanom, már örülhetek hogy végre egy akivel MÉG írkálok. Aztán ők meg nem randiznak.
Akikkel randim volt mindegyik kritikán aluli élőben.
(Távkapcsot amugy nem keresek nem ismerkedem itt)
"(csinos szép vagyok)"
Ja, valamikor 15 eve :)
39F incel
8
Azt remélem megvan hogy nem mindenkinek jönnek be az anorexiás csajok... :P
Az engem nem érdekel.
A kérdés arról szól milyen képet tegyek ki hogy ne degradáljanak?hanem amiből úgy sugárzik az, hogy meg se merje kérdezni hogy és randin szex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!