Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Előfordulhat, hogy egy nap a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat, hogy egy nap a chadek kihalnak?

Figyelt kérdés

Ugye az ember alkalmazkodik a környezetéhez, és a hátrányos tulajdonságok eltűnnek, az előnyösek megmaradnak. Ezért az erős, izmos, atlétikus és agresszív-erőszakos chadek kihalhatnak annak fényében, hogy mai világunkban nincs szükség az agresszióra és erőszakra.

Egyelőre úgy tűnik hogy nagyobb arányokban szaporodnak mint a faj más tagjai.

Elképzelhető egy változás a közeljövőben?

2023. dec. 27. 13:33
 81/116 anonim ***** válasza:
0%
Pont azt mondtam te elmebeteg, hogy vannak akik ösztönösen ilyenek, mondjuk én pont nem ilyen vagyok nagyrészt, csak mivel van szemem látom. De ilyen undormányt idehányni ismeretlenül azért kell egy pofa hozzá.
2023. dec. 28. 22:35
 82/116 anonim ***** válasza:
0%

"blackpill ikonként végleg megbuktal"

Pont az, hogy nem, mert van ralatasom az itteni parkapcsolati viszonyokra.

39F incel

2023. dec. 29. 01:36
 83/116 anonim ***** válasza:
Nem nem 39f bukott ikon vagy kompromitalodtal. Elárultad a geomaxxer fiúkat soha többé nem néznek fel rád. Bukott lettél.
2023. dec. 29. 01:57
 84/116 anonim ***** válasza:
54%
78 Gondolom azért vetted magadra a 77-et mert te olyan vagy aki ösztönösen helyezkedett mindig is. Messze vagy az emberi érzésektől és őszinte kapcsolatoktól, mert akkor pl a kérdező álláspontját is figyelembe vetted volna és nem lesajnálsz mindenkit a téveszméidből. Én meg megpróbáltam nem fekete-fehéren látni hanem pozitívan hozzáállni a kérdezőhöz is erre betettél az incelek közé, közben nyomod az álsajnálat szöveget.
2023. dec. 29. 06:39
 85/116 anonim ***** válasza:
100%

82

"Pont az, hogy nem, mert van ralatasom az itteni parkapcsolati viszonyokra."

Pont neked, aki még nőt sem látott meztelenül élőben. 👏👏👏

2023. dec. 29. 09:04
 86/116 anonim ***** válasza:
0%

Pont nekem, igen :)

Mit szolsz? Latok elrendezett hazassagokat, latok unokatestver-hazassagokat, hogy a fold ne keruljon idegen kezre. Latok khalwat razziakat, latok tizeneves, hazassagon kivul szuletett gyerekeket, akik egy napot nem jartak iskolaba, mert hontalanok. Tovabba latok noket talicskat tolni az epitkezeseken, mert nincs monitorbamulas alanyi jogon.

39F incel

2023. dec. 29. 09:40
 87/116 anonim ***** válasza:
100%

86

😐😆😆😀 Oké. Akkor még egyszer megkérdezem, hogy te 39 éves szűzként mit tudhatsz az emberi kapcsolatokról, főleg a párkapcsolatokról? Semmit. Maradjunk ennyiben.

2023. dec. 29. 10:43
 88/116 anonim ***** válasza:
92%

"Komolyan csak azt nem értem, hogy miért kerülöd ennyire a külső témáját. Azt tudom, hogy a pszichológia nem foglalkozik vele, pedig evolúciós szempontból meghatározó!"

A pszichológia a pszichével foglalkozik, és én is erről beszélek.

A pszichológia nem a külsővle foglalkozik, hanem pl a frusztrációval ami dolgozik benned a külsőd miatt, VAGY a frusztrációval, szorongással ami mások vélt vagy valós visszajelzései miatt vannak.

A külsővel foglalkozzon a plasztikai sebész, a sminkes meg a stylist, fodrász, stb...

"Ép pszichéről beszélsz de úgy vélem arra gondolsz amelyik még nem traumatizált, amelyiket megóvta a többi ember. "

Nem. Ép psziché az, ami meg tud küzdeni a traumáival, problémákkal. Sok gyereket bullyingoltak iskolában, sokakat vertek, sok férfit fossá szivattak a katonaságban, stb... valaki feldolgozta, valaki megtört. Elöbbit hívjuk ép pszichének. Vagy talán azt hiszed, hogy csak úgy lehet valaki ép, hogy soha semmi baj nem érte? Ugyan már, ilyen ember gyakorlatilag nem létezik.

A gonosz vonásról meg annyit, hogy... tessék csinálni róla egy kutatást és akkor lehet mit kezdeni vele. Van jópár kutatás a témában amik körvonalaznak dolgokat, a pszichológia ezek mentén alakult ki, nem holmi bneoymások mentén.

És bizony az a nagy helyzet, hgoy az emberek jellemzően frusztrációk, szorongások, megfelelések mentén belenyomható a nyíltan rossz tettekbe. De nem eredendően jók vagy rosszak. Te is amiatt vagy ezen a fura nihilista, érdekközpontú állásponton, mert rossz hatások értek és ezáltal véded magad. A probléma csak az, hogy folyton védekezve nem leszel boldog. És fel kell ismerni mikor van szükség és mikor nincs szükség erre a "harcolj vagy fss" szmeléletre.

2023. dec. 29. 10:59
 89/116 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor még egyszer megkérdezem"

En meg megegyszer valaszolok, hogy a muszlim orszagokban ugy van kialakitva a jogi kornyezet, hogy a noket komoly hatrany eri, ha Chad-eznek :)

Vagyis van alternativa (es precedens) a nyugati "szabad" parkapcsolati piaci viszonyok helyett, csak implementalni kell.

39F incel

2023. dec. 29. 11:10
 90/116 anonim ***** válasza:
93%

88

✅✅✅

Ki van pipálva a sor, amit írtál. Nem ironizálok, pontosan ez a helyzet.

Én inkább már csak annyit hozzáfűznék, hogy a legtöbb traumatizált gyerek, felnőtt éppen azért nem látja be, hogy a traumák milyen elb*szott irányba fordították, mert az agya így védi magát, pontosan. Legalább van valaki, aki jól látja a dolgokat.

86-os, neked üzenem, hogy próbáld ezt górcső alá venni, amit írt (szerintem neked) a 88-as, mert igaz, és szomorú is persze.

2023. dec. 29. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!