Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Előfordulhat, hogy egy nap a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat, hogy egy nap a chadek kihalnak?

Figyelt kérdés

Ugye az ember alkalmazkodik a környezetéhez, és a hátrányos tulajdonságok eltűnnek, az előnyösek megmaradnak. Ezért az erős, izmos, atlétikus és agresszív-erőszakos chadek kihalhatnak annak fényében, hogy mai világunkban nincs szükség az agresszióra és erőszakra.

Egyelőre úgy tűnik hogy nagyobb arányokban szaporodnak mint a faj más tagjai.

Elképzelhető egy változás a közeljövőben?

2023. dec. 27. 13:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/116 anonim ***** válasza:

110

A pszichológus semmit nem old meg magától. Ő csak egy mankó, járni neked kell vele. Ha te nem akarod, akkor a pszichológus is felesleges, ez mondjuk igaz.

Nekem nem fontos, egyáltalán, hiszen személyesen nem ismerlek, de már találkoztam (élőben) olyan emberrel, mint te, és ugyanolyan reménytelen eset volt, mint te. Rajtatok már nem lehet segíteni.

Abba belegondoltál, hogy javítsd a külsődön te hülye?

2023. dec. 30. 09:36
 112/116 A kérdező kommentje:

111

Itt egyedül te személyeskedsz és inzultálsz nem veszed észre?

“ Nekem nem fontos, egyáltalán, hiszen személyesen nem ismerlek, de már találkoztam (élőben) olyan emberrel, mint te, és ugyanolyan reménytelen eset volt, mint te. Rajtatok már nem lehet segíteni.”

Persze, ha a külső nincs meg akkor mi a fene fog segíteni? Ennyi logikád sincs?

“ Abba belegondoltál, hogy javítsd a külsődön te hülye?”

A génjeidet hogyan írod át okoska?

2023. dec. 30. 10:13
 113/116 anonim ***** válasza:
100%

112

Miért, annyira rusnya vagy? Vagy mi?

2023. dec. 30. 10:15
 114/116 A kérdező kommentje:

113

Incel vagyok. Mit gondolsz?

2023. dec. 30. 11:02
 115/116 anonim ***** válasza:
100%

"A jó öreg érjük be kevesebbel. Ne akarjunk olyan jó életet ami másnak kijár születési előjoggal. Durva, hogy az embereknek semmi igénye az igazságosságra, egyenlőségre."

Hát de te meg hiába akarod, ha nem tudod elérni. Ez jó szerinted? Úgy töltöd a zéleted, hogy olyanra vágysz ami soha nem lehet a tiéd. Vagy... élsz azzal amid van és boldog vagy.

Hm?

Én is szívesen lennék asztronauta, de esélyem sincs rá testi adottságaim miatt. Még autót sem vezethetek. Most akkor háborodjak fel, hogy nekem ezt osztotta a zélet és egy életen át éljek dühhel, haraggal? Kinek jó ez? Nekem biztos nem.

Inkább megtanulok élni azzal amim van. És hidd el, a tiédnél sokkal mihasznább testtel is egészebb életet tudok élni emiatt.

Hát ha te a státusz miatt kötnél szociális kapcsolatokat, akkor tényleg reménytelen vagy. Már bocs, de ez kibszott szánalmas. Hogy lehet sz ennyire megfelelési kényszeres, hogy folyton azt nézed ki mit szól?:D

Az igazság meg az egyenlőség két külön dolog, kár szinonimaként használod őket, mert az igazságos elrendezés abszolút nem egyenlő elrendezés.

2023. dec. 30. 12:21
 116/116 anonim ***** válasza:
Nem. Liberalizált rendszerben a chadek nem fognak teherbe esni mert a nők velük akarnak szaporodni, még kapcsolatba is inkább engedik egyéjszakás során gumi nélkül, csakhogy inkább chadtől legyen a gyerek. Ezek nagyon gyakori egyébként. A férfiak úgy 50% nem saját gyerekeit neveli már most sem! Ébresztő! A nők kijátszanak alattomos módon titeket!!!
2024. febr. 7. 20:06
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!