Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 28 évesen mennyire vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesen mennyire vagyok elkésve?

Figyelt kérdés

Próbálom elmagyarázni, eddig mit értem el.

Első kapcsolatom 17 évesen kezdődött, ami 7 évig tartott, de annyira borzalmasan mérgező volt, hogy 2 havonta szingli voltam.

Utána ismerkedni kezdtem, de kifogtam egy tinder csaló szerű férfit, aki lehúzott pénzzel, hazudott, megcsalt, stb. Ez másfél éves "kapcsolat" volt ami természetesen nem volt normális.

Tehát itt vagyok már 28 éves, nem volt még normálisnak nevezhető kapcsolatom.

Viszont időközben az életben szerintem azért sikerült megállnom a helyem. Mostanra egyedül élek, van egy autóm. Anyagilag teljesen független vagyok. Van egy jó munkahelyem. És mindenféle elfogultság nélkül, a visszajelzések alapján egy teljesen jóindulatú, kedves, barátságos személyiségem van.

Külsőmmel akadnak gondok, az arcomat nem tartom túl szépnek. Viszont próbálkozom a legtöbbet kihozni magamból (járok szoláriumba, épített szempillám van, 3 havonta járok fodrászhoz póthajjal, sminkelem magam bár nem erősen). A testemet elhanyagoltam, szép alakom lenne, de most felszaladt pár plusz kiló.

Tinderen nem merek ismerkedni, mert internetre egyszerűen képtelen vagyok magamról filter nélküli képet felrakni. Nem tudom elfogadni a kinézetemet, nem azt látom a képeken mint a tükörben. Úgyhogy egy kicsit mindig javítok rajtuk, de szégyellném magam ha ezt a változatomat ismerkedésre használnám. Megalázó lenne, ha valaki azt mondaná, hogy csalódott mert nem az vagyok aki a képeimen. Úgyhogy én ezt a formát teljesen kizárom, mint lehetőség.

Személyes ismerkedés pedig manapság nagyon nehéz. A fiú haverjaim régebben mind közeledett már felém, de én elutasítottam őket, azóta kapcsolatban vannak. A munkahelyen is akarva akaratlanul néha vannak apró flörtök férfiakkal (így jött össze a tinder csalós férfi is, csak ő élőben hazudott), de a legtöbben családos emberek, amit maximális tiszteletben tartok.

Tehát úgy érzem, személyesen ha adva lennének a körülmények akkor menne az ismerkedés, csak ahogy telik az idő szűkül a szingli kör, meg az alkalom új emberek megismerésére.

Szerintetek így le vagyok maradva bármiről is? Vagy van még esélyem?

Most karácsonykor nagyon kakukktojás vagyok a családban is, barátok között is, mert mindig én vagyok az aki vagy szingli vagy szerencsétlen kapcsolatban van, úgyhogy már kezdem nagyon unni és kicsit kétségbe estem 😞😞😞

2023. dec. 26. 21:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
40%

A fenti csókának igaza van. Ideje gyorsan összekapnod magad, mert 30 felett elég gyorsan lefő a kávé, főleg ha már most se tartod magad egy főnyereménynek, utána már nagyon nehéz lesz az ágykapcsolatnál komolyabbat összeszedni.

Nem kell túl sok iq ahhoz, hogy rájöjj, hogy a krémje nem egy 30+-ost fog keresni hószútávra, azok válogathatnak a fiatalabbakból is... itt a gyakorin van sok besavanyodott akik magukra ismernek ezért spamelik a lepontozást, de a nök elég hamar elértéktelenednek 30 felett, nem hiába van erősen ajánlva hogy 30ra találj egy fix partnert.

2023. dec. 27. 13:03
 22/22 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, eszedbe ne jusson a #21-re hallgatni, el van tévedve. Csomóan találnak párra 30+, de még 40+ korosztályban is, nyilván a párjuk sem egy 20+ éves kiscsikó lesz. Akik azt mondják, hogy X. életéved betöltése után lefőtt a kávé, csak szeretnék elérni, hogy kétségbeess és még a hozzájuk hasonló rosszindulatú, manipulatív szemetekkel is leállj.

A korosztályodban sok a szingli, nem kétségbe kell esni, hanem minél nagyobb szociális hálót kiépíteni. Akármilyen érdeklődési köröd is van, biztos van hozzá valamilyen csoportos tevékenység, becsatlakozol, aztán a többi adja magát. Nehéz megtenni az első lépéseket, mert sok a bizonytalansági faktor, de csak azért, mert neked nehezebben jön össze, még nem kell lehúzni a rolót.

2023. dec. 27. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!