Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 évesen mennyire vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen mennyire vagyok elkésve?

Figyelt kérdés

Sajnos már a 21 felé haladok és ezidáig nem volt még barátnőm.

Valószínű az a gond, hogy nem vagyok gazdag és nem úgy nézek ki és öltözködöm, mint egy páva, inkább csak átlagosan.

Magas, vékony vagyok, sportoló. Hülye sem vagyok, egyetemre járok, jó átlaggal. Még olyannal is meggyanúsítottak, hogy becsületes vagyok.

Nem drogozom, nem cigizem, nagyon ritkán iszok alkoholt.

Sok lánynál próbálkoztam, még esélyt sem adott semelyik, és még sosem nyitott felém lány.

Lehet voltak köztük esélytelenek, de hát a nagy számok törvénye alapján már azért kellett volna, hogy legalább egy kis esélyt kapjak.

Leginkább talán önbizalmam nincs, mivel úgy érzem nincsen mire. Ha lenne barátnőm, talán lenne.

Szerintetek?

2015. febr. 7. 13:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
"Valószínű az a gond, hogy nem vagyok gazdag és nem úgy nézek ki és öltözködöm, mint egy páva, inkább csak átlagosan." Nem ez a probléma, hidd el.
2015. febr. 7. 13:10
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor?
2015. febr. 7. 13:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Blabla, szokásos. Nem vagy elkésve, majd lesz nőd. Ha önbizalomra vágysz, járj többet társaságba, vagy dugj egyet egy prostival, magától nem fog rádnőni, márpedig így csak egyre mélyebbre kerülsz. Csak te tudsz tenni azért, hogy ez változzon. Ne stresszelj rá, legyél kitartó, ne erőszakkal akarj párt találni.
2015. febr. 7. 13:13
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem megfelelő lányokkal próbálkozol.
2015. febr. 7. 13:13
 5/13 anonim ***** válasza:

Mi az a páva? Mindegy is….

Az a te bajod, hogy nem találkoztál olyannal, akinek tetszettél volna. Nagy számok törvénye? Haha. Van tíz piros zoknid, meg tíz fekete. Szerinted tíz húzásból legalább egy lehetett volna piros. Erre neked tíz fekete jött ki. Így mutat fricskát az élet.

Tessék udvarolni, ismerkedni, stb, és lesz eredménye!

2015. febr. 7. 13:15
 6/13 anonim ***** válasza:
Azért lett mára elfogadhatatlan az, hogy még valakinek nem volt kapcsolata, mert a páwák elözönlöttek mindent. Nyugi, olyan kapcsolatot keress, amit élvezel is és ne egy éjszakás kalandokat, mert a legtöbb homokzsáknak csak olyan volt. Örülj neki, hogy te más vagy, illetve letettél már valamit az asztalra.
2015. febr. 7. 13:33
 7/13 anonim ***** válasza:

Ne vedd magadra és ne dühödj fel, de tényleg hülye vagy, ha azt hiszed azért nincs barátnőd, amikre az 1. válaszoló is reagált. El kellene gondolkodnod azon, hogy teljesen más okokból nincs nőd.

Szintén egyetemista férfi vagyok. 21 éves. Nem vagyok gazdag. Átlagosan, de azért stílusosan öltözködök úgy, hogy nem költök sok pénzt ruhákra. Magas (197 cm), ahhoz képest vékony (81 kg) vagyok és gyúrok, testedzek már 1-1,5 éve. Egyetemre járok, szar átlaggal. Nem drogozom, nem cigizem, szoktam alkoholt inni. (Csak hogy összehasonlítsuk ezeket a dolgainkat, amiket te is írtál magadról.)

Az utóbbi 1 évben 5 lánnyal szexeltem, abból a legutolsó most a barátnőm. Az 5 lánnyal való szexen túl 9 lánnyal csókolóztam (beleértve azokat is, akikkel szexeltem), 14-gyel randiztam és kb. 60-70 lányt szólítottam meg. Mindezt kb. 2014 januárja óta.

18 évesen vesztettem el a szüzességemet egy 16 éves lánnyal, az életben összesen eddig 11 lánnyal szexeltem, abból 3 volt barátnőm is.

Szerintem sokkal inkább a belsődön, a belső tulajdonságaidon kellene változtatni. Magabiztosság, határozottság, kezdeményezőkészség és hasonlók. Ezek hiánya miatt szenvedhetsz nőhiányban is.

Ráadásul le merem fogadni, hogy koncepciód sincs a csajozás helyes módszeréről. Le mersz szólítani totál ismeretlen lányokat bárhol? Tudod hogy mit mondj nekik hogy érdeklődést kelts bennük magad iránt a legnagyobb eséllyel? Tudod hogyan kérd el a telefonszámukat, hogy megadják a legnagyobb eséllyel? Tudod hogyan hívd el őket randira a legnagyobb eséllyel? Tudod hogyan csókolózz a lányokkal akár már az első randitokon a legnagyobb eséllyel? Tudod hogyan juss el oda, hogy lehúzd a bugyijukat a legnagyobb eséllyel?

Szerintem az előbbi kérdések lehet hogy fel sem merültek benned, hogy egyáltalán van rájuk helyes válasz, vagy ha igen, akkor nem tudod rájuk a helyes választ, hogy mi ezekre a legjobb módszer.

21/F

2015. febr. 7. 13:35
 8/13 A kérdező kommentje:

Utolsó

Igen, arra a rengeteg kérdésre valóban nem tudom a választ, ha tudnám, akkor valószínű nem itt kérdeznék ilyet.

ha esetleg elárulod a módszered, miattam privátban is akár, mindegy, azt megköszönném.

2015. febr. 7. 13:43
 9/13 A kérdező kommentje:
De legalább korrekt válaszokat kaptam. Köszi mindenkinek.
2015. febr. 7. 13:48
 10/13 anonim ***** válasza:
54%

Kezdjük ott hogy a témáról kb. könyvet lehetne írni, tehát MINDENT nem tudok leírni egyetlen ilyen válaszban. Csak néhány sorban a nagyon-nagyon alap dolgait az egésznek, amik számotokra is az első lépéseket jelenthetik. Összeszedtem pár alap dolgot.

1. Sose közvetlenül közeledj egy lányhoz. Ne úgy menj oda soha, hogy azt mondod mennyire tetszik neked vagy hogy megismernéd. Ne bókolj nekik általában és ne hozd fel hogy ismerkedni akarsz velük. NE A SZAVAIDDAL, HANEM A TETTEIDDEL ISMERKEDJ, KÖZELEDJ.

Azzal hozd egy lány tudomására hogy akarsz tőle valamit, hogy elkéred a számát, hogy később találkozhassatok. Azzal, hogy később elhívod randizni. Azzal, hogy a randin közeledsz hozzá fizikailag és megcsókolod, stb.

A legnagyobb hibája a fiúknak részben a közvetlenség, hogy szavakban túl közvetlenek a lányokhoz, tettekben viszont nem csinálnak semmit. Ennek pont a fordítottja a helyes és működő megoldás.

2. Merj odamenni sok lányhoz. Igen, az elutasítás szar. De egy idő után, gyakorlással nagyon rövid időre lecsökkentheted az időt, ami után túllépsz egy elutasításon. Régebben 16-19 évesen egy elutasítás kb. hetekre, néha hónapokra elvette a kedvem attól, hogy más lányoknál próbálkozzak. Ma egy buliban kb. 10 perc kell ahhoz hogyha egy lány elküld magától, akkor túllépjek rajta és oda tudjak menni egy másikhoz. Ezt sehogy máshogy nem lehet elérni, csak a dolog gyakorlásával.

Kritikus pont az egészben, hogy mennyi lányhoz mész oda akár egy este, akár összesen egy év alatt például.

3. Ismeretlen lányoknál kezdeményezz. Ne iskolatársaknál, ne olyanoknál, akiket minden nap látsz. Ne barátoknál, ne ismerősöknél. Ne ismerősök barátainál és ne barátok ismerőseinál. Olyan lányoknál, akiket egyáltalán, sehonnan nem ismersz korábbról és akkor látod őket először, amikor odamész hozzájuk.

Ez azért jó, mert ők nem ismernek és nincsenk rólad negatív előítéleteik. Teljesen a nulláról mutatkozhatsz be és építheted fel magadat előttük. Ha az életben elkövettél bármilyen hibát, amiről mondjuk sok ismerősöd is tud (vagy pl. az ismerőseid többsége bénának gondol), akkor az új lány ezeket sosem fogja tudni és mindig a nulláról építheted fel magad előtte.

4. Randikon mindig iszogatni vidd őket igényes kávézókba/bárokba/pubokba/kocsmákba. A tökéletes randi formula nagyon egyszerű, ami azt garantálja a legnagyobb eséllyel, hogy csókolóztok az első randin és hogy a lány is akar majd második randit. Azt már mondtam hogy milyen helyre vidd. Ez idő alatt, a randi 3-4 órája alatt egymás mellett ülve igyatok meg 2-2 pohár bort, kb. 5-6 decit fejenként. Egymás mellé üljetek közvetlenül a randin. Ne egymással szembe és ne is két 90 fokban szomszéos székre, hanem közvetlenül egymás mellé, lehetőleg egy kanapén vagy padon, de akár két egymás melleti széken is. De az elején még ne érj hozzá.

Ahogy az 1. pontban is írtam, ne a szavaiddal, hanem a tetteiddel közeledj hozzá. Miért van az, hogy 5-ből 4 első randimon megcsókolom a lányokat 2-3 óra hossza után?

Tudni kell hozzájuk fizikailag is közeledni! Miközben beszélgettek, észrevétlenül elkezdesz a lány felé is fizikailag közeledni kb. 1 óra után. Ez első körben azt jelenti, hogy kézzel a kezéhez, karjához, vállához, csípőjéhez, derekához fogsz érni. A mellét, punciját, seggét még felejtsd el! Lassan fokozatosan 1-2 óra alatt építed fel ezt: Beszélgetés közben először csak 1-1 pillanatra érsz hozzá feltűnésmentesen a fent említett testrészeihez. Aztán később már ott hagyod pár másodpercre a kezedet. És legvégül már el sem veszed és ott fog pihenni a lányon a kezed akár 2 órával az első randitok kezdete után.

Ott van még az átkarolás is, amit a csók előtt érdmes megcsinálni. És van néhány játék is, amiket most nem írnék le egyenként részletesen, de szintén nagyon fontosak a fizikai intimitás kialakulásában és abban, hogy a csók hamar megtörténjen. Végül valamikor a beszélgetés egy szünetében megfogod a távolabbi kezeddel az arcát és megcsókolod. 5-ből 4-szer összejön az első randin.

5. Legyél alapból érdekes, izgalmas ember. Hogyan tudod a megszólítás után felkelteni egy lány érdeklődését magad iránt és egy randin hogyan tudsz jó dolgokat mondani? Úgy, ha alapból érdekes ember vagy.

Csak az otthon és a suli/munkahely között ingázol a hétköznapokon? Sürgősen változtass ezen.

-Olvass sok könyvet (non-fiction-öket), hogy feltudj hozni mindig érdekes témákat.

-Utazgass éves szinten sokat (olcsón is lehet utazni), hogy mindig tudj mesélni valamilyen utazási élményről.

-A hétköznapokan is ne csak az otthon-suli/munka között ingázz, hanem járj el helyekre.

-Stb-stb. Szerintem a legtöbb ember tudja hogyan kell érdekes embernek lenni, csak nem csinálja ezeket a dolgokat hozzá.

6. A második randitól kezdve mindig próbálkozz a szexszel. Akár barátnőnek akarod, akár csak szexre! Akár szerelmes vagy, akár nem! Ezt sem szavakban, hanem -meglepetés:- tettekben, lásd 1. pont.

A, kísérd haza a lányt, ahol kéreckedj fel hozzá "WC-re". Fent vedd le a cipődet és a kabátodat, menj el WC-re, aztán csinálj úgy mintha nem csak WC-re jöttél volna, vezettesd magad körül a lakásban, juss be a szobájába és ott essetek egymásnak.

B, a randi végén javasold a lánynak, hogy menjetek fel hozzád meginni egy jó bort, amit egy barátod hozott Olaszországból (valójában előző nap vetted a Tescóban), hogy nálad folytassátok az estét. Ha ezt elutasítja, érvénybe lép az A pont.

C, alapból szervezz egy randit saját magadhoz. A vacsorázós randik, amikor meghívod a lányt magadhoz vacsorázni, simán beleférnek már a harmadik-negyedik randin. Kérd meg, hogy hozzon egy üveg bort a vacsorához. A kaját vele együtt közösen csináld meg. Könnyű ételt csinálj, mert ha valaki túl sokat vagy túl zsírosat eszik, akkor elmegy a kedve a szextől (pl. csirkemell zöldséggel - ilyet csinálok mindig szinte).

Jellemzően a második-negyedik randi környékén szoktam lefeküdni azokkal a lányokkal, akikkel lefekszem (és később akár a barátnőim is lesznek). Most 17-20 éves, nem szűz lányokról beszélek.

Én a fentieket alkalmazom nagyon-nagyon tömören és többek között. Azt, hogy milyen sikereim vannak a nőknél, leírtam a 7-es válaszban. Teljesen átlagos srácnak tartom magam.

2015. febr. 7. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!