Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen mennyire vagyok elkésve?
Sajnos már a 21 felé haladok és ezidáig nem volt még barátnőm.
Valószínű az a gond, hogy nem vagyok gazdag és nem úgy nézek ki és öltözködöm, mint egy páva, inkább csak átlagosan.
Magas, vékony vagyok, sportoló. Hülye sem vagyok, egyetemre járok, jó átlaggal. Még olyannal is meggyanúsítottak, hogy becsületes vagyok.
Nem drogozom, nem cigizem, nagyon ritkán iszok alkoholt.
Sok lánynál próbálkoztam, még esélyt sem adott semelyik, és még sosem nyitott felém lány.
Lehet voltak köztük esélytelenek, de hát a nagy számok törvénye alapján már azért kellett volna, hogy legalább egy kis esélyt kapjak.
Leginkább talán önbizalmam nincs, mivel úgy érzem nincsen mire. Ha lenne barátnőm, talán lenne.
Szerintetek?
Köszönöm, hogy ezt megosztottad velem. Megpróbálok minél többet ebből használni. Sok hibát felsoroltál, na igen, pontosan azokat követtem el!
Remélem ezen hibákból tanulva és nekem is lehetnek a közeljövőben hasonló sikereim, mint Neked.
Köszi még egyszer.
Amiket leírtál hülyeség... Nem azért nincs barátnőd mert. Hanem azért, mert nincs önbizalmad ami sejtéseim szerint nem ad neked erőt, hogy ismerkedj úgy igazából!
Változtass a külsődön, hozzd ki magadból a legjobbat amit csak lehet. Legyél olyan, hogyha te magad nő lennél azt mondanád "hm de jól néz ki". Új haj, ruha stb... :) kondi!
És egy lánynak ne ezt a nagyon jó belsődet mutasd, legyél egy picit elszánt, akard meghódítani, legyél bátor, kicsit "nagyszájú" ugyis megfogja ismerni a jó oldaladat is! Ezzel nem azt mondom, hogy rossz legyél!!!!!!!
Én ezt tudom tanácsolni, mint nő :)
Való igaz, amit mondasz.
Igyekszem változtatni, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!