Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 28 évesen mennyire vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesen mennyire vagyok elkésve?

Figyelt kérdés

Próbálom elmagyarázni, eddig mit értem el.

Első kapcsolatom 17 évesen kezdődött, ami 7 évig tartott, de annyira borzalmasan mérgező volt, hogy 2 havonta szingli voltam.

Utána ismerkedni kezdtem, de kifogtam egy tinder csaló szerű férfit, aki lehúzott pénzzel, hazudott, megcsalt, stb. Ez másfél éves "kapcsolat" volt ami természetesen nem volt normális.

Tehát itt vagyok már 28 éves, nem volt még normálisnak nevezhető kapcsolatom.

Viszont időközben az életben szerintem azért sikerült megállnom a helyem. Mostanra egyedül élek, van egy autóm. Anyagilag teljesen független vagyok. Van egy jó munkahelyem. És mindenféle elfogultság nélkül, a visszajelzések alapján egy teljesen jóindulatú, kedves, barátságos személyiségem van.

Külsőmmel akadnak gondok, az arcomat nem tartom túl szépnek. Viszont próbálkozom a legtöbbet kihozni magamból (járok szoláriumba, épített szempillám van, 3 havonta járok fodrászhoz póthajjal, sminkelem magam bár nem erősen). A testemet elhanyagoltam, szép alakom lenne, de most felszaladt pár plusz kiló.

Tinderen nem merek ismerkedni, mert internetre egyszerűen képtelen vagyok magamról filter nélküli képet felrakni. Nem tudom elfogadni a kinézetemet, nem azt látom a képeken mint a tükörben. Úgyhogy egy kicsit mindig javítok rajtuk, de szégyellném magam ha ezt a változatomat ismerkedésre használnám. Megalázó lenne, ha valaki azt mondaná, hogy csalódott mert nem az vagyok aki a képeimen. Úgyhogy én ezt a formát teljesen kizárom, mint lehetőség.

Személyes ismerkedés pedig manapság nagyon nehéz. A fiú haverjaim régebben mind közeledett már felém, de én elutasítottam őket, azóta kapcsolatban vannak. A munkahelyen is akarva akaratlanul néha vannak apró flörtök férfiakkal (így jött össze a tinder csalós férfi is, csak ő élőben hazudott), de a legtöbben családos emberek, amit maximális tiszteletben tartok.

Tehát úgy érzem, személyesen ha adva lennének a körülmények akkor menne az ismerkedés, csak ahogy telik az idő szűkül a szingli kör, meg az alkalom új emberek megismerésére.

Szerintetek így le vagyok maradva bármiről is? Vagy van még esélyem?

Most karácsonykor nagyon kakukktojás vagyok a családban is, barátok között is, mert mindig én vagyok az aki vagy szingli vagy szerencsétlen kapcsolatban van, úgyhogy már kezdem nagyon unni és kicsit kétségbe estem 😞😞😞

2023. dec. 26. 21:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
10%

Nyugodtan lehet lepontozni értem ,hogy fáj de ez az igazság attól függetlenül.

Nem akarok senkit elkeseríteni vagy negatív lenni de ezek azért tények.

2023. dec. 26. 22:38
 12/22 anonim ***** válasza:
92%
#11 a tények azok, hogy baromi sokan 30 felett találják meg az igazit. A tények a te fejedben nem egyeznek a valósággal.
2023. dec. 26. 22:48
 13/22 anonim ***** válasza:
10%

Senki nem mondta, hogy 30 felett életed végéig szingli maradsz. A tény része pedig az ,hogy amig egy nő fiatal és szép addig tud válogatni de amint meg idősödött/ kevésbé szép kevesebb az esélye .De szerintem ezzel nem árultam el nagy titkot.

Ha ezt te nem látod át akkor valószínűleg nem ezen a bolygon élsz.

tegyél egymás mellé 2 nőt az egyik 25-éves a másik 35 , nézd meg melyiknek van nagyobb sikere..

2023. dec. 26. 22:53
 14/22 anonim ***** válasza:
91%
#13 nem tudom hol élsz, de sok nőt ismerek 40 felett is, akik mindig pikkpakk találnak pasit, még kisgyerekes szülőként is. Sok huszonéves lány meg küzd a párkereséssel, ahogy én is és a kérdező is. Pedig se nem vagyok ronda, se kövér, se irritáló…
2023. dec. 26. 23:10
 15/22 A kérdező kommentje:

#1 Hát nem vagyok nádszál. Ducitól is távol vagyok. Szavakkal nehéz leírni. Viszont 180 cm vagyok ezért viszonylag jól oszlik el. De nekem kényelmetlen.

Tudom, hogy a szoli, műköröm műszempilla póthaj nem minden, de amikor sajnos olyan adottságokkal áldott meg a természet, hogy görbe az orrod, rejtett a szemhéjad, ritka a hajad, az arcformád sem az az igazi nőies forma, akkor próbálsz rajta ilyen-olyan dolgokkal javítani, hiszen van szépérzéked illetve igényed, hogy jól érezd magad a bőrödben. És ezek a dolgok ha máson nem is de az önbizalmon dobnak.

A 30-as témához még nem tudok hozzászólni, csak annyit, hogy a "tinder csalós" pasimmal 26 évesen jöttem össze, ő akkor volt 34, de a nő aki mellett évek óta kitart és akivel él az egy 41 éves anyuka. De mellettem (mellettünk😂) kavart 30 éves nővel is. De akkor sem hagyta el az anyukát. Szóval ez csak egy ilyen saját példa, hogy valakinek néha jobb az öregebb a fiatalabbnál.

2023. dec. 26. 23:14
 16/22 anonim ***** válasza:
10%
Barátkozz meg a gondolattal hogy szingli maradsz kérdező. Keress egy hobbit ami leköt. Szia
2023. dec. 26. 23:22
 17/22 A kérdező kommentje:
#16 Ok, szia!
2023. dec. 26. 23:31
 18/22 anonim ***** válasza:

#14 Nem kell tovább keresned se küzdened, hiszen éppen most találtad meg azt akit már régóta keresel, itt vagyok ragyogok.

[link]

2023. dec. 26. 23:59
 19/22 anonim ***** válasza:
78%

Nekem, 36 évesen, mindig volt párom.

Nem műszempilla/műköröm/szoli kell, hanem egy megkapó személyiség.

Engem reggel, smink nélkül (mondjuk amúgy sem viszem túlzásba) is "gyönyörűnek" tartott mindenki. El kell fogadni magad, bármilyen klisésnek hangzik.

2023. dec. 27. 05:12
 20/22 anonim ***** válasza:
65%
Lehet, hogy a magasságod is akadály, hiszen sok férfinél magasabb vagy. A műszempilla, műhaj, egyéb műdolgok meg az átlag férfiakat kifejezetten taszítják.
2023. dec. 27. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!