Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az országban lehet kitörni az incel életből társkereséskor ha az ember egész életében csak melós lesz?
Sok országban éltem már de sehol nem nézték ennyire le az embert ismerkedéskor mint itt.
Változni fog ez később?
7
Köszi, 540 ezret keresek egy átlagos hónapban, amikor nincs túlóra. És van párom, aki szintén tanult és szorgalmas.
"Sok országban éltem már de sehol nem nézték ennyire le az embert ismerkedéskor mint itt."
Na, mesélj! Melyek voltak ezek az országok?
Hogyne lehetne kitörni! A recept a legegyszerűbb, íme röviden:
Önkritika, önfejlesztés, az incel eszmék elvetése, lehetőleg pszichológus segítségével.
Szívesen!
13
Osztom a véleményedet, és incelek, fogadjátok meg, amit írt!
Egyébként úg ylátszik, hogy valójában nektek nem társkeresési problémátok van, hanem anyagi problémátok...
Sokan anyagiasnak tekintik azt, akinek hétköznapi dolog valahova beugrani cskaúgy enni egyet és essssetleg meghívni a másikat is rá puszta jófejségből. Miközben... ez az anyagi biztonságban élők "képessége", alapvetően semmi anyagiasság nincs abban, ha valakinek van pénze és költi.
Az ittenieknek az a problémájuk, hogy nekik ninc spénzük ezér tkölteni sem tudják.
15
Nagy tévedés! Nekik a fejükben van elsősorban probléma, nem is kicsi. Ezért nem megy nekik, és nem is fog.
16, ja, ezt nem kétlem.
Csak simán a sirámaik nem társkeresési jellegűek, hanem anyagi jellegűek.
A vak is látja, hogy rengeteg rossz külsejű, csóró férfinak van barátnője.
Ezért ezt hibáztatni nettó baromság, elvégre a realitás rájuk cáfol.
Mégis vergődnek, mert elégedetlenek. És ha nem lenne pénzem egy kibszott étteremben otthagyni 10-15ezer forintot, én is vergődnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!