Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, akinek a párkeresési motivációja nem az, hogy legyen szex?
Hanem hogy egy komoly érzelmeken alakuló kapcsolatot, egy párt találjon akire számíthat?
Értem, a szex jó, meg kell. De ha ez a fő motiváció, ott már rég halálra van ítélve a kapcsolat.
És nem kérek privátokat megkereséssel, ez nem társkereső kérdés.
A kérdező valószínűleg kissé/nagyon rühelli a férfiakat azért, mert csalódott, vagy hallja a nőtársait picsogni, hogy mennyire megszívták és az a kiindulási pontja.
Azt hiszi hogyha minél tovább vár a szexxel, vagy szex mellett eleget programozik a párjával/jelölttel akkor majd jobban fogja tisztelni/szeretni.
Pedig ez nem ettől függ.
Vannak olyan párok, hogy az első randin lefexenek egymással és mégis együtt vannak évek óta és még boldogak is.
Meg vannak olyan párok, hogy a nő határidőt szabott meg, kellette magát és mégse vannak együtt.
#33: nem is az a lényege továbbra se a kérdésnek, ki meddig vár a szexel. Volt akivel első randin le is feküdtem. A motiváció ugyanaz, ha első, ha 10. randikor bújtok ágyba.
Én a motivációra kérdeztem rá...
#21: nem tudom, életemben nem hívtam pasit kreténnek akinek ez nem nagy élmény.
#29: az hogy a szex nagy élmény vagy nem, nem a kérdés lényege alapvetően. Akinek válaszoltam abszolút nem a kérdére válaszolt, a neki szánt válaszom se a kérdéshez kapcsolódik.
Bizonyos nőknek túl sok a szex a kapcsolatban, és helyette inkább arra vágynak, hogy legyen a férfi érzelgősebb.
Viszont az érzelgős férfi egy idő után férfiatlan lesz a nő szemében, akkor meg az lesz a baj. Akkor meg legyen már férfiasabb.
Szóval legyen úgy férfi, ahogy az a nőnek elfogadható.
Szerintem nem oké, hogy bármelyik fél meg akarja mondani, hogy a másik szerinte hogyan legyen férfias/nőies. Ez az átformálás mindig abból jön, hogy nincs az illető elfogadva.
Ilyenkor van az, hogy átneveli, de úgy se jó, és a végén már sehogy se jó, és végül kidobja.
"Viszont az érzelgős férfi egy idő után férfiatlan lesz a nő szemében, akkor meg az lesz a baj."
Nem.
#36: abszolút nem. Egy férfi ha meg meri élni az érzelmeit valaki előtt, az az abszolút bizalmat tudja jelenteni a másik felé. Aki erre a képébe röhög, az meg se érdemelte a bizalmat...
Azt se mondtam hogy zavar a sok szex egy kapcsolatban, mert nem. Erős érzelmekkel egy érzelmileg felkapott állapotban vagy, úgy a szex se rossz.
Sok pasi tök mindegy mindenkit balra húz neten, ugyan azt a copy paste üzit dobja nekik, hogy valakinél csak beválik és akkor azzal jár. Tök mindegy ki a csaj, milyen értékei vannak, mit szeret... Ő kapta be a horgot és ennyi. Erre a jelenségre mentem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!