Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, akinek a párkeresési motivációja nem az, hogy legyen szex?
Hanem hogy egy komoly érzelmeken alakuló kapcsolatot, egy párt találjon akire számíthat?
Értem, a szex jó, meg kell. De ha ez a fő motiváció, ott már rég halálra van ítélve a kapcsolat.
És nem kérek privátokat megkereséssel, ez nem társkereső kérdés.
A nőstények fő motivációja a szex. Minél több toppasival akarják felcsináltatni magukat.
Szóval tökmindegy, hogy te normális, komoly kapcsolatot kereső férfiként mit szeretnél. Ha nem vagy lepedőakrobata, hosszabb távon esélyed sincs.
7-es vagyok. Nekem nem mindegy kivel jövök össze, és inkább azt nézem hogy lelkileg/célokban passzoljunk. Nem a szex körül forog nálam egy kapcsolat, hanem a társam legyen a legjobb barátom. Egy másik nő miatt (vagy változatosság miatt) nem fogom elhagyni, még akkor sem, ha jobbnak tűnne a másikkal minden. Ez szerintem egy világnézeti kérdés, hogy valaki kapcsolatról kapcsolatra jár, vagy neki a kapcsolat egy döntés, és jóban rosszban a másikkal van - nyilván nem kényszerből, hanem mert tényleg szereti.
Jobb alternatíva mindig lesz egy nőnek is, férfinak is. Ennek így sosem lenne vége. Viszont ha szeretjük egymást, akkor a többi már nem érdekel.
#16: nekem nem a párkeresési motivációm, hogy legyen kivel szexelnem.
Mikor partnert kerestem, azt néztem életvitelben, jövőbeli tervekben kompatibilisek vagyunk-e, ki tud egészíteni.
A szex az utána való dolog volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!