Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi alapján válogatnak a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján válogatnak a nők társkeresőn?Milyen képeket rakjak ki hogy ők is írjanak ne csak én nekik?

Figyelt kérdés
2023. dec. 24. 12:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Legyen már meg a 0%-os válasz! Ha már ekkora fájdalmas igazságokat írok le amiket megkell magyarázni!
2023. dec. 26. 11:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Amúgy hallottatok arról a mondásról hogy: "Túl szép hogy igaz legyen"? 1-2 válaszoló válaszáról az a véleményem és ezt rosszindulat nélkül írom!
2023. dec. 26. 11:19
 13/15 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom mi van az orvosin..De van ott is àllami kèpzès csak tanulni kell.Èn mèrnöki kèpzèsen tanultam,a mesterit is ott raktam le..Igen az egyetem állami finanszírozàsa nem a 3-as tanulòknak van…Nekem kivàlò èrettsègim lett,azonnal felvettek maxponttal az egyetemre..Azèrt mert pàr lusta orvostanhallgatò ismerősőd van…Igen ott 1 misi egy fèlèv.Segítek,ha nem tanulsz mèrnökin is 500-600/fèl èv…

[link]

De tessèk itt van a SOTE-re 400 diàkot vesznel fel èvente s kb az 1/3-a fizetős,de van àllamilag tàmogatott kèpzès..Ja hogy oda tanulni kell?Igen..Azèrt egy hülye ne legyen orvos..Az ország összes orvosi karàn van àllamilag tàmogatott kèpzès..A legjobb tanulòknak ,aki ehhez is hülye az meg fizet…Ott a link nem èn hazudok..Èn jàrtam egyetemre,tudom ha jòl tanulsz mekkora az ösztöndíj összege..Te max.ismerősők àltal halottál negatív híreket..Egyetemèrt az fizet aki nem tanult jòl közèpsuliban ès nem vettèm fel àllamira..Az fizessen is !!Így igazsàgos…Mièrt szerinted nyugaton a nagy egyetemekre is butàkat vesznek fel?

2023. dec. 26. 12:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Orvostanhallgatòkènt alà tudom tàmasztani ,hogy drága az egyetem.Èn àllamis vagyok.Piszok sokat kellett tanulnom.A fizetős szakon többsègèben apuci elkènyeztetett gyerekei vannak a vilàg minden rèszèről.
2023. dec. 26. 12:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Èn mèg 2007-ben a Gyurcsàny èra alatt diplomàztak.Na akkor tènyleg szinte alig volt àllami kèpzès,sokkal nehezebb volt bekerülni a Közgàzra(a mostani Corvinus).Emlèkszem 340.000 Ft volt egy fèlèv.Akkor amikor 75.000-80.000 volt a minimàlbèr s nem 210.000.Emlèkszem az első fizetèsem 195.000 volt.Azóta közel màsfèl milliòt keresek,s kb.maximum duplàzodtak az egyetemi tandíjak àrai.Azok követtèk legkevèsbè az inflàciòt.Ingyenes àllami kèpzès meg a legjobbaknak minden szakon van.S ez így van jòl.Aki buta az fizessen.
2023. dec. 26. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!