Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján válogatnak a nők társkeresőn?Milyen képeket
rakjak ki hogy ők is írjanak ne csak én nekik?
Velem néha előfordul,h a csajok írnak rám először, de jellemzően azért én szoktam inkább rájuk,a matchek viszont lazán jönnek. Utazós képek vannak fent (síelés,tengerpart,hegyek,városnézés,távoli kontinensen,egzotikus helyeken) 😎 🗻 🌊 ✈ 🗾 🗽
2023. dec. 24. 12:41
Felesleges kamuznod, első randin lebuksz.
2023. dec. 24. 12:49
1-es! Nem csodálkozok hogy sok a match-ed s a nők is írnak rád ha te is fashion, travel szinvonalat képviselsz. Használd ki ameddig a jó módú szüleid dolgoznak és eltartanak mert ha már dolgoznod kell elmenni akkor már nem biztos hogy lesz időd és energiád utazgatni elmenni. Hidd el a melósok élete sokszor szürke, egyhangú és hétköznapi. Használd ki és sok helyet fedezz fel ameddig még megtudod tenni mert utána a melós ember szürke hétköznapjai fognak rád várni!
Nekem azért nincs sok matchem mivel én már melózok 18 éves korom óta és ez miatt nem vagyok egy utazgatós ember és ilyen képeket nem raktam fel sehova sem. Nekem ezért nincs sok matchem és ezért írnak csak nehezen a nők. 1-es válaszoló! A válaszoddal beigazoltad a gyanúmat, a nőknek izgalmas utazgatós pasik kellenek nem az aki pénzt keres és eltartja őket!
2023. dec. 25. 08:35
Kérdező! A nők azért válogatnak mivel megtehetik a 99 like 30 üzenetből. Mi sajnos a sokszor 0 matchből nehezen tudnánk válogatni. A nincsből nem lehet. Amúgy az előző válaszomban leírtam a lényeget. Ne szürke melósként éld az életed hanem ameddig megteheted fedezz fel minél több helyet és sok képet csinálj az utazásaidról. A nők az izgalmas pasikat szeretik nem az unalmas melósokat.
2023. dec. 25. 08:39
#3 Figyi az 1-es vagyok, én is dolgozom már régóta ,egyetem mellett is dolgoztam. Szüleim valóban jómódú emberek,szerencsés vagyok ,hogy van egy lakásom,amit kaptam tőlük,de ettől függetlenül mindig szigorúak voltak velem,h tanuljak,meg dolgozzak, már rég nem ők tartanak el, nyilván sok mindent köszönhetek nekik,de most már rajtam múlik, mit hozok ki belőle. Persze biztos most is segítenének,ha kérném,de én már nem akarok tőlük kérni semmit,így is bőven sokat kaptam. Mivel van lakásom, így tudok bőven félretenni, amiből jókat utazgatok😎 évente mondjuk olyan 3-4 alkalommal, de ettől még nem csak napfényből és kacagásból áll az életem ,nekem is az év nagy része szürke hétköznapokból áll, de nyilván a tinderre nem azt fogom posztolni, ahogy egy meetingen ülök az irodában, vagy ahogy nyomkodom a céges gépet home office-ból😄
2023. dec. 25. 23:47
3-as.34 èves többdiplomàs mèrnök vagyok sajàt lakàssal..17 èves korom òta dolgozom egyetem mellett..Csak akartam is valamite vinni.Utazos képeim vannak mert zsebből fizetek egy ázsiai útat,matchelnek is a csajok:-)Nehogy már az én hibám legyen hogy voltak céljaim s nem egy gyárba akartam megrohadni..
2023. dec. 26. 02:38
6-os! Te is ugyanúgy hálás lehetsz a szüleidnek hogy addig eljutottál hogy 17 évesen elmehess dolgozni. Szerintem az addigi iskoláid a szüleid intézték és akinek van egyetemre pénzre az csak jómódú ember lehet. Szüleid jómódúságát kiegészítetted de azzal hogy 17 évesen elhelyezkedtél melózni és gondolom szakképesítésed is van azaz szakmád és abban dolgoztál egyetem mellett. Egy átlagos Magyar sajna nehezen jut el az egyetemig az alacsony bérek és a magas árak miatt. De van a 10-20% azaz te aki kitudja fizetni a munkájának és a szülei jövedelmének az egyetemet. Pénzből lehet csak még több pénzt csinálni. Amúgy gratulálok neked de egyben legyél hálás a szüleidnek hogy eddig segítettek neked sokmindenben!
2023. dec. 26. 08:40
Kedves 7-es.Miskolcon születtem,a szüleim elváltak..Nagyon nagy szegènysègben èltünk..Azèrt dolgoztam ilyen fiatalon már hogy anyàmat s a 2 testvèrem eltartsam…Az egyetemre meg nem kellett akkor se pènz s most sem,mert tanultam s àllamira kerültem be…A hozzàd hasonlòk mindig szeretik màsta fogni a sajàt sikertelensèüket…Igen,rohadt nehèz gyermekkorom volt,de nem adtam fel…Nem buliztam..Tanultam hogy a szüleimnek jò legyen miközben a fizetős kèpzèsen a gazdag szülõk gyerekei buliztak..Aztàn ők max protekciòval kerültek jó àllàshoz,èn meg màr a 4. Fèlèvben kaptam jó àllàsajànlatot..Igen koleszben laktam többedmagammal..A pènzből sokat hazautaltam,a vonaton hazafele is tanultam…Szòval ezt a baromsàgot amit írtàl felejtsd el…Akik 17 èvesen dolgozni mennek azzok nem azèrt mennek mert a szüleik gazdagok…A gazdag szülő gyermekènek nem kell dolgozni….
2023. dec. 26. 10:30
Gazdag szülő gyermekének nem kell dolgozni. Max a vállalkozást viszi tovább ha a szülő betanítja
2023. dec. 26. 11:13
Az meg nem nagy munka hogy a szülő betanítja a munkára és csak a gyereknek a megfelelő szakképesítést kell megszereznie. Ha nem hiszed el hogy az egyetem fizetős akkor néz utána a Budapesti Állatorvos tudomány egyetemnek. 90% külföldi mivel csak ők tudják kényelmesen kifizetni a Magyarok 10%! Ezt honnan tudom? Ismerek olyanokat akik ott dolgoztak portásként és járőrként azaz csekkolóként!
2023. dec. 26. 11:16
Kapcsolódó kérdések: