Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen esélyekkel indulok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esélyekkel indulok a párkapcsolat keresés tekintetében ilyen férfiként?

Figyelt kérdés

Több mint 14 évig párkapcsolatban voltam most 38 éves vagyok így eléggé kiestem a párkeresési piacról, párom 14 év után elhagyott lelépett egy másik férfival most szeretném újra kezdeni a társkeresést, eléggé el vagyok hízva és nem vagyok magas 164 cm vagyok és 95 kiló, szemüveges vagyok azt mondják nem vagyok valami helyes, viszont rengeteg olyan tulajdonsággal rendelkezem szerintem, ami jó és kevés férfiban van meg, figyelmes vagyok, tudok főzni, intelligensek mondanak, kedves vagyok, nem vagyok erőszakos, nem iszok, nem dohányzom.

Nyilván nekem is vannak igényeim szeretem ha egy nőt csinos ad magára, viszont nem baj ha duci csak olyan formás legyen, szép kerek mellekkel, kerek popsival, nyilván nekünk férfiaknak sokkal jobban számít a külső mint a nőknek egyszerűen játszik így így vagyunk programozva, ezért reménykedem hogy egy ilyen csinos formás nő összejön majd a táskeresés soran.

Fontos hogy kedves odaadó legye, az ilyen szolgal lelkű lányokat szeretem leginkább fontos hogy legyen diplomája mert nekem is van

2023. dec. 23. 13:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
3-4 év intenzív társkeresőzésre készülj fel. Hasonló kaliberű férfi ismerőseimnek ennyi kellett, hogy találjanak valakit.
2023. dec. 23. 14:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"nyilván nekünk férfiaknak sokkal jobban számít a külső mint a nőknek "

Csak hiszed. Szerettek ezzel takarózni, mikor magatoknál sokkal jobb nőt akartak, de a helyzet az, hogy azopk a jó pasikkal vannak. Tudod, vannak ám jó pasik, és a jó nőket ők szedik össze.

2023. dec. 23. 15:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Kontaklencse ha zavar a szemüveg meg edzőterem...máris jobb.
2023. dec. 23. 16:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Zéró és -1 közötti eséllyel.
2023. dec. 23. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!