Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alacsony egy 170 cm férfi a nőknek amikor a legtöbb nő ez alatt van?
Az év kérdése😅😅😅Jót röhögtem kérdező.
Neked a kövér nők nem a célcsoportod, a nőknek meg a 170 centis pasi nem az.
Ha olyan nagy szám lennél nem itt nyikognál, hanem lenne nőd.
28
És te és a kérdező ugye japán harcművészek vagytok, akik az anyatejjel szívták magukba ezt a világot. Szerintem már attól rogyadozik a térded, ha 50 métert kell futni a villamos után.
Erősen ismerős ez a kettőbe hajtogatós szöveg valahonnan (2-es). Hmm... honnan is? 🤔 Á, megvan! Shrek papa izzította fel ismét a vasat egy ütős kérdéssel :) Bár a hétvégi intenzív sörözés és hatalmas adag rendelt ételek most nem kerültek szóba, azért a jó öreg erősen nőgyűlölő kommentek maradtak. Volt egy kérdező a fogyás rovatban is, ugyanezekkel a paraméterekkel (170/100), ahol azt írta a kérdező, hogy a sok sör felhizlalta 100-ról 110 kilóra, remélhetőleg az nem a kérdező volt, és azóta ennyi előrelépés történt a szép, csinos nők felé történő szintlépések sorában, hogy legalább valamelyik hizlaló tényezőtől sikerült megszabadulni.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: bár nem vagyok nő, így számomra is érdekes kérdés, hogy mondjuk egy 160-165 centis nőnek többnyire miért nem felel meg egy 170 centis magasság. Egyrészt, vélhetően a nők számára ez ugyanolyan paraméter lehet, mint a férfiak számára az 50-60 kiló közötti vékony testalkat, amit a nagy többség preferál, de vannak kivételek (ahogy nőben is a nagy többség számára fontos lesz a magasság, de ugyanúgy vannak kivételek). Másrészt amúgy fordítva is megvan ez, még ha szerényebb mértékben is: nőben is a manöken alkat a feltűnőbb, népszerűbb, a modellkedéshez is elvárás egy átlag feletti női magasság, vékony testalkat és szép hosszú lábak.
Nincs ezen nagyon mit tárgyalni, ez vonzalmi kérdés, nem lehet irányítani. A magas férfiak az igazán vonzóak a nők számára, és ahogy írták, biológiai okai vannak, tudat alatti biztonságérzetet ad. Ahogy fordítva is, a férfiaknak is a tudatalattijuk dolgozik, amikor vonzalomról van szó. Találd meg a kivételeket, ezt tudom tanácsolni. De egyébként igazad van, a 170 centi valóban alacsonynak számít a nők szemében, ezt kár tagadni.
A kérdésedet ott rontottad el, hogy általánosítasz benne. nőknek, legtöbb ....
Milyen nőknek? Mennyi az a legtöbb?
Innentől kezdve ez egy trollkérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!