Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alacsony egy 170 cm férfi a nőknek amikor a legtöbb nő ez alatt van?
23
Mit számít, én hogy nézek ki? Ennyire sért, hogy jobban tetszik egy magasabb férfi? :D
Érdekes, én nem érzem sértve magam, ha férfiat azt írják, hogy nekik mondjuk a feszes testű, karcsú, nőies nők jönnek be.
Attól, hogy hisztiztek, nem fog változni semmi.
Nem igazán tanultatok harcművészetet gondolom.
Én igen. A mester a maga 165 centijével pillanatok alatt földre vágta a tőle két fejjel magasabb nem éppen piszkafa pasit.
Vannak módok, akármilyen hihetetlen, csak ahhoz profinak kell lenni.
Nézzük Bruce Lee-t… ő sem volt éppen magas.
De igen, feszes testű, karcsú és nőies vagyok. :) Pont ezért sem érzem magam sértve. De ha nem lennék az, akkor sem érezném, mivel van annyi eszem, hogy tudjam, akárhogy pattogok, a másik nem a szépet, vonzót fogja kedvelni. Jobb ötlet arra törekedni, hogy olyan legyen az ember, mint hisztériázni, követelőzni, megsértődni.
Milyen elvárások? Semmilyen elvárást nem írtam, annyit írtam, hogy
szerintem esztétikusabban mutatnak a magasabb férfiak, és én nem kenem a biztonságra, védelemre azt, hogy jobban tetszenek.
Az, hogy "kíváncsi vagy", nem érdekel, nem érint.
Teljesen mindegy, hogyan próbálod szégyeníteni látatlanban a testem, ettől még nem fognak tetszeni az alacsony csávók, és nem érdekel, ki verne meg kit.
Magadat minősítetted. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!