Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért alacsony egy 170 cm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alacsony egy 170 cm férfi a nőknek amikor a legtöbb nő ez alatt van?

Figyelt kérdés
2023. dec. 22. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
82%
Akkor minek itt kérdezed? :)
2023. dec. 22. 22:56
 22/75 anonim ***** válasza:
7%
20-as. Gondolom te tökéletesen esztétikusan nézel ki a pasiknak, így kedvesebb lehetsz a szemükben. Kinézetre legalábbis biztosan.
2023. dec. 22. 22:56
 23/75 anonim ***** válasza:
86%
Én nem vagyok „dagadt bálna”, de kiveri a biztosítékot, mikor vki ilyen gusztustalanul nyilatkozik. A becsicskításos szöveged meg nem is idegesítő, hanem röhejes:-) Amúgy nem mindenki tud lefogyni átlag szintre, de nem is ez a lényeg. Nem akarnak meggyőzni pasikat, nem nyavalyognak, hogy miért nem jó mindenkinek túlsúlyos nő, meg ennyivel meg annyival jobbak, mint a vékony nők.
2023. dec. 22. 22:59
 24/75 anonim ***** válasza:
79%

23

Mit számít, én hogy nézek ki? Ennyire sért, hogy jobban tetszik egy magasabb férfi? :D

Érdekes, én nem érzem sértve magam, ha férfiat azt írják, hogy nekik mondjuk a feszes testű, karcsú, nőies nők jönnek be.

Attól, hogy hisztiztek, nem fog változni semmi.

2023. dec. 22. 23:01
 25/75 anonim ***** válasza:
87%
24. Hagyd ezek a ferfiak kisebbsegi komplexusban szenvednek, o azert akar becsicskitani egy 2 fejjel magasabb ferfit, hogy maganak bizonyitson:D Persze valami fizikalis rokkant nyugdijas 190 centis pasit biztos betud, de egy valamire valo 190 centis ferfi lecsapja ezeket a cickanyszokevenyeket mint bzi a fszat.
2023. dec. 22. 23:04
 26/75 anonim ***** válasza:
19%

Nem igazán tanultatok harcművészetet gondolom.

Én igen. A mester a maga 165 centijével pillanatok alatt földre vágta a tőle két fejjel magasabb nem éppen piszkafa pasit.

Vannak módok, akármilyen hihetetlen, csak ahhoz profinak kell lenni.

Nézzük Bruce Lee-t… ő sem volt éppen magas.

2023. dec. 22. 23:08
 27/75 anonim ***** válasza:
80%

De igen, feszes testű, karcsú és nőies vagyok. :) Pont ezért sem érzem magam sértve. De ha nem lennék az, akkor sem érezném, mivel van annyi eszem, hogy tudjam, akárhogy pattogok, a másik nem a szépet, vonzót fogja kedvelni. Jobb ötlet arra törekedni, hogy olyan legyen az ember, mint hisztériázni, követelőzni, megsértődni.

Milyen elvárások? Semmilyen elvárást nem írtam, annyit írtam, hogy

szerintem esztétikusabban mutatnak a magasabb férfiak, és én nem kenem a biztonságra, védelemre azt, hogy jobban tetszenek.

Az, hogy "kíváncsi vagy", nem érdekel, nem érint.

2023. dec. 22. 23:08
 28/75 anonim ***** válasza:
6%
29-es. Azt mondhatod. Aztán közelebbről nézve kiderülne,hogy tiszta narancsbőr vagy.
2023. dec. 22. 23:12
 29/75 anonim ***** válasza:
61%
28. Meg lehet verni magas embert alacsonykent, de ahoz a magasnak kepzetlennek kell lennie, az alacsonynak meg kepzettnek. Ga egyenlo technikai tudassal indulnak a nagyobb sulyu magas ember fog nyerni. Nem veletlen vannak sulycsoportok. Bruce Lee t egy Klicsko kicsapta volna a ringbol 3 meterre.
2023. dec. 22. 23:12
 30/75 anonim ***** válasza:
86%

Teljesen mindegy, hogyan próbálod szégyeníteni látatlanban a testem, ettől még nem fognak tetszeni az alacsony csávók, és nem érdekel, ki verne meg kit.

Magadat minősítetted. :D

2023. dec. 22. 23:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!