Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért alacsony egy 170 cm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alacsony egy 170 cm férfi a nőknek amikor a legtöbb nő ez alatt van?

Figyelt kérdés
2023. dec. 22. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 A kérdező kommentje:

És ki kérdezett téged illetve kit érdekel milyen magas vagy? Alacsonyabb nőkről van szó.

Az átlag női magasság nem 167, alacsonyabb.

2023. dec. 22. 22:33
 12/75 anonim ***** válasza:
70%
6. Ebbol latszik hogy a legtobb alacsony ferfinek kissebbsegi komplexusa van:D Mire kerul a sor? Az a ferfi aki meg becsicskul egy nala gyengebbnek az meg is erdemli:D
2023. dec. 22. 22:34
 13/75 anonim ***** válasza:
83%
Miért kell napi szinten legalább 1-szer megkérdezni? Érdekes, a duci nők nemigen szoktak kérdést kiírni, hogy miért a vékony/átlag testalkat inkább a preferált… Nem minden nőnek alacsony, de abba ne akarj beleszólni, kinek mi elég! Ismerkedj, próbálkozz, sok alacsony pasi él kapcsolatban/ kalandozik sikerrel, de azok nem is nyavalyognak a méretükön.
2023. dec. 22. 22:35
 14/75 A kérdező kommentje:

A dagadt bálnák lefogyhatnak.

2023. dec. 22. 22:36
 15/75 anonim ***** válasza:
84%
15. Neked kerdezo az a bajod hogy sok magas ferfi csicskitott mar be.
2023. dec. 22. 22:37
 16/75 A kérdező kommentje:

Ha te tudnád hány magas férfit vittem földre a teremben akkor nem beszélnél hülyeségeket. :)

2023. dec. 22. 22:39
 17/75 anonim ***** válasza:
77%

17. Akkor azt nem ertem miert nem teszed fel a kerdesed a sport/ extrem sportok kategoriaba. Most te megerositesre varsz hogy ha egy 190 centi magas es egy 170 centi magas ferfi osszeugrik ki nyer?:D

Elmondom. Ha mind a ketto kepzetlen akkor a 190 centi magas nyer. Ha mind a ketto azonosan kepzett technikailag akkor is a magas fog nyerni. Megeshet az esetek kevesebb reszebe hogy a 170 centis elver egy 190 centi magas kepzetlen ferfit, de ahoz a 170 centisnek fizikalisan kuzdosportok teren kepzettnek kell lennie. De amugy ez akkor sem valtoztat semmit azon hogy a nok a magas ferfiakat szeretik. Fogadd el

2023. dec. 22. 22:45
 18/75 anonim ***** válasza:
82%

A 170 cm-rel addig nincs gond, amíg kisebbségi és önértékelési gondjai nem akadnak az illetőnek.

Én alacsony vagyok (157cm). Volt dolgom alacsony pasival, átlagos magasságúval és (most már) magassal is. Nekem az átlag volt a jobb érzetre, akik 170-175 cm között voltak..

Nekem minden pasi aki 180 fölött volt félelmetesnek számított, szóval ismerkedés szempontjából nem kezdeményeztem náluk.

Ehhez képest mégis egy 193 cm magas férfihez mentem hozzá.. sokáig nagyon zavart, hogy ennyivel magasabb, de aztán megbékéltem vele, szóval abszolút nem a magassága miatt szerettem belé.

2023. dec. 22. 22:48
 19/75 anonim ***** válasza:
77%

Azt gondolod, hogy ha itt pattogsz, "érvelsz", akkor majd leállunk alacsony csávókkal, mert a fejünkhöz kapunk? :D Sure.

Én még csak nem is magyarázom ilyenekkel, hogy védelem, biztonság. Nem érdekelne az sem, ha elvileg kettőbe tudnád hajtani a 188 cm magas páromat. Semmi nem érdekel, az sem, ha 20 cm-es a farkad. :D

Akkor sem tetszenek az alacsonyak, egyszerűen kedvesebb a szememnek egy magas férfi.

2023. dec. 22. 22:52
 20/75 A kérdező kommentje:

Az itteni csúnya és/vagy dagadt nők nem éppen a célcsoport ismerkedés tekintetében.

2023. dec. 22. 22:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!