Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne kiszűrni már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne kiszűrni már a randizás elején azt, aki nem szeretne gyereket?

Figyelt kérdés

Kérlek ne írjatok, hogy kérdezzem meg, mert volt férjemnél is úgy indult az ismerkedés, hogy ő azt mondta akar gyereket, meg még a házasságunk elején is, hogy akar csak majd később és végül kibukott, hogy ő a karrierjét akarja inkább építgetni (és emelett jól jött neki egy társ, aki biztosítja a nyugodt hátteret (háztartás, otthon).

Azóta elváltam és randizáskor meg sokszor az elején felhozom most már ezt, viszont ez meg sok férfit frusztrál.

Nekem egyre fogy az időm és már lassan randizni sincs kedvem, mert én már gyereket akarnék csinálni egyből.

Van valakinek valami ötlete hogy mi lehet a megoldás?

#gyerekvállalás #egyetértés #hitegetés #Gyerket akaró férfi #Ha egy ferfi nem akar gyereket #Kiszűrni aki nem akar gyereket
2023. dec. 22. 06:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
60%
17. És mitől leszel te nagybetűs nő? Mert ez valahogy az ilyen csoda férfiakat elváró nőknél valahogy mindig elmarad!
2023. dec. 23. 07:44
 22/29 anonim ***** válasza:
29%
21, Hagyjad valószínűleg troll. Egy csaj aki 5 éve kapcsolatban van és minden happy szerinted miért böngészné a Társkeresési problémák részt? Tele van trollokkal ez az oldal.
2023. dec. 23. 07:48
 23/29 anonim ***** válasza:
46%
22. Mármint mit hagyjak? Csak kiváncsi vagyok hogy ő mit kínál a nagybetűs férfiért?
2023. dec. 23. 08:29
 24/29 anonim ***** válasza:
77%

Nem vagyok troll, valamiért idedobta az engem érdeklő kérdésekhez ezt is. És ha látok valamit, amire úgy érzem tudok válaszolni, akkor válaszolok is.

Nagyon félreértettél, nem elvártam a csodaférfit, csak az élet az utamba sodorta. Nem kérdeztem meg minden szembejövő férfit, hogy mi az elképzelése 10 év múlva 🤣 Ő jött, látott, győzött. Levett a lábamról a világnézetével, és hogy nem áll el a keze a munkától,és hogy úgy bánik egy nővel, ahogy azt egy nő megérdemli. Nem tartom magam nagybetűs nőnek, annyi hibám van mint égen a csillag, ahogy a páromnak is, de így szeretjük egymást ahogy. A nagybetűs férfit úgy értettem, hogy aki megteremt mindent a családjának, és értük él, nem jár k**ázni, sem a haverokkal berúgni, és a xboxot sem nyomja felnőtt ember létére,foglalkozik a gyermekével, ha éjjel kelni kel felkel, besegít a házimunkában, és támogatja a párját mindenben. És természetesen ha valami nemtetszik akkor nem sunnyog és sumákol, hanem megbeszéli a problémáit. Ennyi 🙂 Kellemes ünnepeket mindenkinek 🙂😊

2023. dec. 23. 22:24
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja és, hogy én mit nyújtok cserébe? Szeretem, tisztelem, becsülöm, szültem neki egy csodaszép kislányt és próbálom boldoggá tenni. Ezen kívül többet nem is tudok nyújtani. De az fontos, hogy egyikünknek sincsenek elvárásai a másikkal szemben. 😉 Soha nem mondtam, hogy keljen fel a kicsihez, soha nem mondtam, hogy takarítsa patyolatra a konyhát. Még is megteszi és áll ütődött mosollyal az arcán, hogy na ügyes vagyok? Mikor a házat csináltuk, én is betonoztam, falat hálóztam, vakoltam, festettem, ha autót szerelt, akkor meg a szerszámokat adogattam, de mindig ott vagyunk a másiknak. Ha már ennyire belementünk. Kívánok mindenkinek ilyen társat, akivel Boldog. 😊
2023. dec. 23. 22:34
 26/29 anonim ***** válasza:

...

"egyikünknek sincsenek elvárásai a másikkal szemben"

"megteremt mindent a családjának, és értük él, nem jár k**ázni, sem a haverokkal berúgni, és a xboxot sem nyomja felnőtt ember létére,foglalkozik a gyermekével, ha éjjel kelni kel felkel, besegít a házimunkában, és támogatja a párját mindenben. És természetesen ha valami nemtetszik akkor nem sunnyog és sumákol, hanem megbeszéli a problémáit"

Kicsit ellentmondásos nem?

2023. dec. 24. 00:00
 27/29 anonim ***** válasza:
mondjuk jó vicc, hogy annak már örülni kell hogy nem alkoholista valaki és nem jár kurvázni.
2023. dec. 24. 00:02
 28/29 anonim ***** válasza:
Ezek nem az én elvárásaim... Hanem az ő tulajdonságai... De nem fogom magyarázni, annak aki nincs olyan érzelmi szinten, hogy ezeket a dolgokat megértse. 😉
2023. dec. 24. 00:28
 29/29 anonim ***** válasza:

28, De ha nem lennének ezek a tulajdonsági akkor nem járnál vele. Tehát elvárás. Úgy hogy ne mondd ezt, hogy nincsenek elvárásaid.

Ha holnaptól csak játszana a gépen meg elmenne a haverokkal berúgni akkor már nem lennél vele.

Tehát elvárás.

Alapvető logika.

2023. dec. 24. 06:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!