Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne kiszűrni már a randizás elején azt, aki nem szeretne gyereket?
Kérlek ne írjatok, hogy kérdezzem meg, mert volt férjemnél is úgy indult az ismerkedés, hogy ő azt mondta akar gyereket, meg még a házasságunk elején is, hogy akar csak majd később és végül kibukott, hogy ő a karrierjét akarja inkább építgetni (és emelett jól jött neki egy társ, aki biztosítja a nyugodt hátteret (háztartás, otthon).
Azóta elváltam és randizáskor meg sokszor az elején felhozom most már ezt, viszont ez meg sok férfit frusztrál.
Nekem egyre fogy az időm és már lassan randizni sincs kedvem, mert én már gyereket akarnék csinálni egyből.
Van valakinek valami ötlete hogy mi lehet a megoldás?
Rhadtul nem a gyerek a legfontosabb, plusz tudod, mennyien mondogatják azt, hogy akar, meg házasságot is, aztán telnek az évek és JÓ ESETBEN kinyögi, hogy jaj, mégsem?
Rosszabb esetben éveken át eteti a másikat, annak meg telik az idő, de nem szakít, mert xy azt ígérte, jövő ilyenkor eljegyez...
Hagyjuk. Ha annyira nagyon akarsz gyereket, akkor felszedsz egy pasit, csináltok, aztán a többit rendezed vele.
Egyes, nincs igazad. BESZÉLGETNI órákon keresztül képes vagyok a gyerekekről, udvarias, kedves, stb hangnemben, mert velük dolgozom, de nem tudnának annyit fizetni, hogy sajátot akarjak ;)
Szóval azért, mert valaki eltársalog a témáról még koránt sem biztos, hogy szeretne magának is.
Nyilván nem magára az időtartamra céloztam, hanem hogy
1. Aki nem beszél róla sokat az nem akar igazán
2. Minél tovább, részletesebben beszélgetsz róla, annál jobban kiviláglik hogy hogyan áll a dologhoz valójában
Mindenkinek joga van átértékelni a fontossági sorrendet az életében. Fiatalon máshogy gondolkodnak nök és férfiak is. Szóval kiszámíthatatlan. Lehet már van gyerek, de apu lelép, nincs semmire garancia.
Ez van, sajnos így jártál, ha kifutsz az időből. Csatornázd át valahova az energiáidat.
A gyerekvállalást nem tudod az elején kiszűrni, mert a kapcsolattól függ. Bármelyik fél meggondolhatja magát közben és ez a normális.
Nincs ilyen, hogy az elején megbeszéljük hogy jó akkor majd gyerek. És akkor megsértődünk ha meggondolja magát a másik.
Ilyen nővel én sem jönnék össze még ha akarnék is gyereket.
A kérdésre vonatkozó hasznos válaszokat köszönöm! Többetek is elindított bennem gondolatokat.
17-es gratulálok nektek! :) És jól látod én nem csak donort szeretnék, vagy csak egy férjet, aki elszigeteli magát a gyerektől, hanem igazi törődő apukát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!