Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne kiszűrni már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne kiszűrni már a randizás elején azt, aki nem szeretne gyereket?

Figyelt kérdés

Kérlek ne írjatok, hogy kérdezzem meg, mert volt férjemnél is úgy indult az ismerkedés, hogy ő azt mondta akar gyereket, meg még a házasságunk elején is, hogy akar csak majd később és végül kibukott, hogy ő a karrierjét akarja inkább építgetni (és emelett jól jött neki egy társ, aki biztosítja a nyugodt hátteret (háztartás, otthon).

Azóta elváltam és randizáskor meg sokszor az elején felhozom most már ezt, viszont ez meg sok férfit frusztrál.

Nekem egyre fogy az időm és már lassan randizni sincs kedvem, mert én már gyereket akarnék csinálni egyből.

Van valakinek valami ötlete hogy mi lehet a megoldás?

#gyerekvállalás #egyetértés #hitegetés #Gyerket akaró férfi #Ha egy ferfi nem akar gyereket #Kiszűrni aki nem akar gyereket
2023. dec. 22. 06:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem meg lehet azért győződni róla hogy mennyire akar valaki gyereket. Én pl órákig is el tudnék beszélgetni a gyerek témáról.
2023. dec. 22. 06:56
 2/29 anonim ***** válasza:
96%

Ha ennyire égetően sürgős akkor csak úgy tudod kiszűrni ha megkérdezed. Ha tovább randizik veled, akkor esélyes hogy komolyan gondolja.

Ne lepődj meg ha az emberek 90 százalékát elijeszted.

2023. dec. 22. 07:00
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Mindig benne van a pakliban, hogy az illető a későbbiekben meggondolhatja magát különböző okok miatt.Veled is megtörtént. Erre nincsen semmilyen módszer, hogy biztosan tudd előre szűrni. Nem mindenkinek vágya a mindenáron szaporodás.
2023. dec. 22. 07:19
 4/29 anonim ***** válasza:
25%

Miért akarsz annyira gyereket ? Hogy ne kelljen dolgozni? Vagy kifogsz egy gazdag palit és csak otthon akarsz lenni életet végéig?

Bárki csinál neked gyereket, de anonim módon vagy előtte nyilatkozattal hogy nem fizet a gyerek után. Aztán ha annyira babazni akarsz meg fellelőséget egy életen át akkor jó nevelést!

2023. dec. 22. 07:33
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy tudhatod meg, ha megkérdezed, de ahogy a #2-es írta, lehet, hogy aznap találkoztatok utoljára. Nekem annak idején egy srác vázolta fel az elképzelését, hogy 2 gyereket akar. Nem vagyok büszke rá, de soha többet nem találkoztam vele.
2023. dec. 22. 07:51
 6/29 anonim ***** válasza:
12%

Márpedig egyedül úgy derítheted ki, ha rákérdezel. Én eddig mindig rákérdeztem (vagy a partner) a randizás kezdeti fázisában, hisz olyannal minek randizgatni, aki nem akar, ha te igen. Ez fontos kérdés ismerkedés elején, felnőttek vagyunk nem 15 évesek.

Azt mondjuk én nem is értem, olyanoknak minek párkapcsolat, akik nem akarnak gyereket. Úgy mi célja van? Ahogy a volt férjedről írtad, szerintem az ilyen kapcsolatok csak a másik kihasználásáról szólnak. Ha nem akarnék gyereket, biztos ellennék egyedül laza kapcsolatokkal (ahogy most is), semminthogy a párkapcsolattal járó nehézségeket a nyakamba varrjam, mikor nincs is célja az egésznek :D

2023. dec. 22. 08:06
 7/29 anonim ***** válasza:
90%
Nyugodtan kérdezz rá! Aki szeretne gyereket, az nem fog emiatt otthagyni. Aki nem, azzal meg legalább nem raboljátok tovább egymás idejét.
2023. dec. 22. 08:08
 8/29 anonim ***** válasza:
89%

Nem gondolom, hogy a párkapcsolat csak úgy érhet valamit, hogy mindenáron a szaporodásnak létre kell jönnie benne. A kölykök felnevelése a legtöbbet egyébként is gallyra vágja. Kemény felelősség és ezáltal nagy teher is. Két ember lehet boldog szaporodás nélkül is. Nem az 1900-as években élünk már.

2023. dec. 22. 08:16
 9/29 anonim ***** válasza:
71%
#8 lassan 28 éves vagyok, volt már pár kapcsolatom, tartósan egyikben sem voltam boldog. Első mézeshetek után jönnek a kompromisszumok, félreértések, elvárások, a másik hülyeségei (meg a sajátjaid), tartósan boldog mézesmázos kapcsolat csak a mesékben van. Én inkább lennék boldog szingli életem végéig, ha nem akarnék gyereket. Ez az egy dolog miatt keresek még párkapcsolat, de máskülönben tényleg semmi értelmét nem látnám.
2023. dec. 22. 08:31
 10/29 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem is a legegyszerűbb nyíltan rákérdezni. Neked sincs értelme olyannal randizni aki nem akar gyereket, és neki sincs értelme olyannal párkapcsolatot kezdeményezni aki akar gyereket.
2023. dec. 22. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!