Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne kiszűrni már a randizás elején azt, aki nem szeretne gyereket?
Kérlek ne írjatok, hogy kérdezzem meg, mert volt férjemnél is úgy indult az ismerkedés, hogy ő azt mondta akar gyereket, meg még a házasságunk elején is, hogy akar csak majd később és végül kibukott, hogy ő a karrierjét akarja inkább építgetni (és emelett jól jött neki egy társ, aki biztosítja a nyugodt hátteret (háztartás, otthon).
Azóta elváltam és randizáskor meg sokszor az elején felhozom most már ezt, viszont ez meg sok férfit frusztrál.
Nekem egyre fogy az időm és már lassan randizni sincs kedvem, mert én már gyereket akarnék csinálni egyből.
Van valakinek valami ötlete hogy mi lehet a megoldás?
Ha ennyire égetően sürgős akkor csak úgy tudod kiszűrni ha megkérdezed. Ha tovább randizik veled, akkor esélyes hogy komolyan gondolja.
Ne lepődj meg ha az emberek 90 százalékát elijeszted.
Miért akarsz annyira gyereket ? Hogy ne kelljen dolgozni? Vagy kifogsz egy gazdag palit és csak otthon akarsz lenni életet végéig?
Bárki csinál neked gyereket, de anonim módon vagy előtte nyilatkozattal hogy nem fizet a gyerek után. Aztán ha annyira babazni akarsz meg fellelőséget egy életen át akkor jó nevelést!
Márpedig egyedül úgy derítheted ki, ha rákérdezel. Én eddig mindig rákérdeztem (vagy a partner) a randizás kezdeti fázisában, hisz olyannal minek randizgatni, aki nem akar, ha te igen. Ez fontos kérdés ismerkedés elején, felnőttek vagyunk nem 15 évesek.
Azt mondjuk én nem is értem, olyanoknak minek párkapcsolat, akik nem akarnak gyereket. Úgy mi célja van? Ahogy a volt férjedről írtad, szerintem az ilyen kapcsolatok csak a másik kihasználásáról szólnak. Ha nem akarnék gyereket, biztos ellennék egyedül laza kapcsolatokkal (ahogy most is), semminthogy a párkapcsolattal járó nehézségeket a nyakamba varrjam, mikor nincs is célja az egésznek :D
Nem gondolom, hogy a párkapcsolat csak úgy érhet valamit, hogy mindenáron a szaporodásnak létre kell jönnie benne. A kölykök felnevelése a legtöbbet egyébként is gallyra vágja. Kemény felelősség és ezáltal nagy teher is. Két ember lehet boldog szaporodás nélkül is. Nem az 1900-as években élünk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!