Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nő cseveg 5 évig barátként valakivel és utána ok nélkül offolja?
5 évig csak irogattatok egymásnak, semmi találkozó? Miért nem talalkoztatok?
Megunta az irogatast mert évekig egyszer sem találkoztatok és pattintott. Ennyire egyszerű.
1
Egyszer sem találkoztunk. Mivel vékony a nő én meg az ellentettje. Dolgoztam magamon, mindent bevetettem a fogyásért hogyha normálisabban néznék ki akkor találkozok vele. De nem volt semmi megállapodás. Nem vártam el hogy rám várjon. Elvileg ismerkedett is vagy 10 emberrel az évek alatt. De egyikkel se jött össze. Velem meg csak barátként dumált.
De tudtad hogy nem tetszel neki. Amúgy meg nekem is tűntek csak úgy el emberek az életemből...ez ilyen.
N 31
5
Hát persze tudtam hogy nem vagyok egy adonisz számára. Nem mondta hogy nem tetszek neki, csak olyan férfiakról áradozott akik sokkal jobban néztek ki mint én valaha. Vannak azért örökölt tulajdonságok amiken nem lehet változtatni. Amúgy sztem leginkább a túlsúly taszítja. Meg is értem mert én se akarnék semmit duci nőtől. Nekem is az egészséges test tetszik.
Lehet van valakije.
De ha sokat beszélgettek akkor ez kiderült volna nem?
Messze laktok egymástól nagyon?
8
Talán fél órára. De lehet nem is az igazat írta a lakhelyéről. Fene tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!