Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik társkereső(ke)t próbált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik társkereső(ke)t próbáltátok, és mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

- Melyiket próbáltad?

- Melyik nagyon rossz, amit érdemes mindenképp elkerülni? (Miért?)

- Melyiken tudtál valamennyire levelezni, beszélgetni?

- És melyik az amelyiknél randi is lett? Vagy esetleg több?

2023. dec. 18. 21:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%

Tinder, Badoo, Fb-társkereső

Badoo nagyon rossz, mert egyszerűen semmi match, normális ember. Ha volt is match, nem írt vissza vagy szétkapcsolt idő előtt. Kétszer is próbáltam, semmi.

Tinderen és fb-társkeresőn is lehetett sokat.

Tinderen és fb-társkeresőn is volt minden, randi, szex, kapcsolat. Tinderen megtaláltam az igazit is, csak elrontottam, rajtam múlt, béna voltam, ez van. Szóval nem feltétlenül a társkereső a rossz - hanem az ember. De a Badoo rossz! :D

2023. dec. 18. 21:13
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
A férjemet a Badoo-n ismertem meg, nekem jobban tetszett, mint a Tinder, ott főleg alkalmi dolgok lehettek volna. :D
2023. dec. 18. 21:23
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
En badoon egyetlen jo tapasztalatom az volt hogy a no akit megismertem egy kisse molettebb volt, de iszonyuan frocsogott a nemi szerve szex kozben. Mikor a noknek spriccel a vaginajuk. Egymero nedu lett a paplan minden. Tehat egy jo pont a badoonak
2023. dec. 18. 21:47
 4/14 anonim ***** válasza:
80%

Badoo-n egyetlen normális nővel sikerült megismerkednem, kb tű a szénakazalban, a többi ember ott valamilyen kritikán aluli.

Facebook társkeresőn szerintem inaktívabbak, könnyebben elveszik az értesítések között az üzeneted, minden 2. nőnek ott gyereke van kb, és onnan találkoztam életemben a legnagyobb átveréssel (a képeihez képest +40kg simán volt a nőn, pedig teljes alakos képe is volt)

A Tinder a leghasználhatóbb ha fizetsz, ott van a legnagyobb választék, a legtöbb lehetőség (pl útlevéllel átrakhatod magadat másik városba = új lehetőségek) viszont ingyenesen tényleg nem igazán használható, kevés az ingyenes like, és nekem ha fizettem akkor lényegesen több matchem volt (1 hónap alatt 12 fizetés nélkül, 90 az azt követő hónapban miután fizettem)

2023. dec. 18. 21:56
 5/14 anonim ***** válasza:
49%

Tinder, Badoo, Fb társkereső - ezeket javasolnám (ill. ld. lent) mivel ezeken vannak a legtöbben. Márpedig több ember = több lehetőség. Az átlagszínvonal pasikban/nőkben mindenhol ugyanaz, csak a felület kezelése más egy kicsit.

Az Fb társkereső hátránya, hogy nehezebb lerázni a "piócákat", mivel match esetén látja az adatlapod, rajta akár a munkahelyedre, ismerőseidre is tud következtetni. Azaz, ha le akarod zárni a storyt akkor sokkal könnyebben át tud fordulni zaklatóba, akár az ismerősi köreiden, munkahelyeden át próbálkozva.

2023. dec. 18. 23:09
 6/14 anonim ***** válasza:
84%

Én badoon ismertem meg a barátnőmet, de akkor szerintem nem volt még tinder se, facebook társkereső meg pláne nem.

A Badoo már akkor is szar volt.

2023. dec. 19. 08:22
 7/14 anonim ***** válasza:
78%

Tinder: 35 lájk jelenleg, összesen nem tudom mennyi lehetett, kb 50 körül. 10-15 match július óta, 0 randi. 2020 óta megszakításokkal vagyok fent.

Badoo: 42 lájk jelenleg, ebből szerintem 50+ is összejött már, ezen is július óta vagyok fent. 5-8 matchem lehetett eddig kb, 0 randi.

Facebook-társkereső: 0 lájk jelenleg, max 2 db sikerült összesen, max 4 match kb, szintén július óta. Innen volt augusztusban randim, de semmi több nem volt köztünk.

Bumble: Max 2 db lájk szintén, 3 match, 0 randi.

Jaumo: Voltak lájkok, de letörlötem, mert kb senki nem volt 50 km-en belül.

Őszintén szólva egyiket sem tudom ajánlani, max kiegészítésnek, az első hármat. Semmiképpen se fizessetek elő! Nálam sok lájk azért ragad bent, mert messze vannak! Én komoly kapcsolatot keresek.

2023. dec. 19. 10:25
 8/14 anonim ***** válasza:
97%
Mindet! Egyiken sem sikerült komolyat összehoznom. Nyilván velem lehet a baj nem a másik féllel azaz a nőkkel.
2023. dec. 19. 17:50
 9/14 anonim ***** válasza:
16%
#8 látod ez már egy jó alap! Mármint ha belátja valaki hogy a saját rendszerében is lehet hiba (nem csak azok a "gonosz, túlzott igényű nők"), mert akkor áll készen arra, hogy elinduljon a változás útján ami a sikerhez vezethet.
2023. dec. 19. 18:01
 10/14 anonim ***** válasza:
9-es! Nem csak mi férfiak vagyunk a hibásak a társkereső oldalak nem megfelelő használatában hanem a nők is. Ameddig a nők azt mondják hogy mi a nemiszervünkkel akarunk csajozni meg az alpári (rosszfiú) stílusunkkal addig ők meg sajna csak Instagram követőket és OnlyFans oldalt reklámoznak nagy részben és ez a szomorú. Társkereső oldalak kb olyan 2017-2016 előtt értek valamit azóta azon is mindenki csak 1 éjszakásat és szexpartnert keres csak.
2023. dec. 19. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!