Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan mentális egészsé...

Van itt olyan mentális egészséggel küzdő nő, aki alig, vagy egyáltalán nem mer ismerkedni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy furcsa a kérdés.

A helyzet az, hogy fent vagyok társkereső appokon, és a normális beszélgetések mindig olyan személyekkel alakulnak ki, akikről kiderül, hogy valamilyen lelki problémával küzdenek.

Itt azért kiemelném a küzdenek szót, mert fontos, hogy az ember tisztában legyen a problémájával, és tegye meg, amit meg tud tenni az önismeret és az önfejlesztés terén, és fizikálisan se hagyja el magát.

Sokan azt gondolhatják, hogy valaki ezt ki szeretné használni, vagy, hogy erre bukom, pedig csak azt tapasztalom, hogy sok kedves személy van odakint (inkább odabent), akik ugyanúgy megérdemlik a szeretetet, mint bárki más, sőt.

34F

2023. dec. 18. 16:14
 1/6 anonim válasza:
Megható, hogy valaki gondoskodik róluk is. A könnyem is kicsordult a kérdés végére.
2023. dec. 18. 16:57
 2/6 anonim válasza:

"A helyzet az, hogy fent vagyok társkereső appokon, és a normális beszélgetések mindig olyan személyekkel alakulnak ki, akikről kiderül, hogy valamilyen lelki problémával küzdenek."

És végül miért halnak el ezek a beszélgetések, ismerkedések? Mi szokott történni általában? Főleg ha kifejezetten velük vannak a normális beszélgetések és az összhang.

2023. dec. 18. 17:10
 3/6 anonim válasza:
Nekem is jó tapasztalatom van olyan lányokkal, akiknél van valami. De sokszor csak szeretet és sok türelem kell és sokkal jobban lesznek! 32F
2023. dec. 18. 18:27
 4/6 anonim válasza:
Ez a legtöbb esetben ablakon kidobott idő/energia, a nagy részük ugyanis akkor sem nyit a közeledő felé, ha a fene fenét eszik is. Aztán x hét/hónap után azt veszed észre, hogy ugyanott tartasz, mint előtte, mert hiába törted magad, a kedves beszélgetőpartnered nem volt hajlandó megbízni benned.
2023. dec. 18. 20:33
 5/6 anonim válasza:

Talán pont azért alakul ki jobban mélyebb beszélgetés, mert mi(én is voltam mentális beteg) megéljük azokat a mélységeket, ahol jobb, ha őszinték vagyunk magunkhoz és másokhoz. Máskülönben nem javul a helyzet. Egy olyan ember, aki küzd egy mentális problémával, az lényegesen többet fog olvasni a lélekről, a pszichéről, igyekszik jobban megismerni magát és a többieket. Árnyaltabban látja a dolgokat(nem minden esetben, hiszen nagyon sokan pont azzal küzdenek, hogy mindent negatívabb színben látnak).

És ezzel összefügg, hogy miért is nem ismerkednek. A mélységek miatt. Bocsánat, ha megbántok valakit, nem mindenkire értem, de egy átlagos párkereső férfi csak egy darab húst keres bennünk, és ezzel tisztában vagyunk.

Másrészt, egy egészséges kapcsolatot csak úgy lehet fenntartani és ápolni, ha mentálisan stabil mindkét fél. Ha az egyik függ a másiktól, pl. érzelmileg vagy anyagilag, borul az egész. Az ismerkedős fázisban nagyon nagy hátrány a mentális betegség, mind női oldalról, mind férfi oldalról, hiszen nem lelket akartok pátyolgatni. Tisztelet a kivételnek.

Szóval hosszan, de nem hiánytalanul kifejtve, ezért bujkálunk.

27N

2023. dec. 18. 21:30
 6/6 gabor49 válasza:
en mentális beteg ferfikent keresek társat és nem könnyű
2023. dec. 19. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!