Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő vékony, akkor tök mindegy, hogy milyen az arca, ruhája, jelleme, stb, mindig sokan fognak rá hajtani?
De nemcsak a testalkat számít, az ég áldjon meg. Az arc, a tartás (egy görnyedt, banyapúpos vékony rosszabbul fog kinézni, mint egy egyenes tartású telt nő). De számít a haj, az öltözködés, a stílus, a smink, az önbizalom és még millió dolog.
Illetve azt még hozzátenném, hogy szerintem ebben a kérdésben senki nem 150 kilós monstrumokra gondol telt nők alatt, hanem a husis, kerekebb idomú, kerek fenék-kerek mell típusra. Nyilván egy betegesen elhízott nő vagy férfi, aki már járni is alig tud, nem lesz szexi senkinek.
Hát nem éppen. Itt van pár példa:
Ez már anorexia, az igaz, de az, hogy egy lány vékony, még nem lesz alapvetően vonzó. Fiúknál ugyanez, csak fordítva. Attól, mert kigyúrt valaki, még nem lesz vonzó, mert lehet, hogy a feje nem épp a legszebb.
Szép arc, formás alak, kedves, őszinte stb. stb. ezek mind kellenek, hogy vonzó legyen kívül belül.
23
Szerintem nem érdemes ezeknél a kérdéseknél behozni a képbe az alultáplált, anorexiás betegeket, illetve a kórosan elhízottakat.
Még egészséges vékony és egészséges telt nők esetében is butaság ítéletet hozni, hiszen millió más faktor van...
Ezek szélsőségek, és szándékosan linkeltem ennyire vékony "nőket", ez már betegség.
Az is igaz, hogy ha pl:. normál testalkatú egy lány, akkor sem lesz feltétlen vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!